Gemeente De Wolden

Besluitenlijst B&W-vergadering
d.d. 12 september 2006

Aanwezig:
Sj. Kremer - burgemeester
A. v.d. Ziel - wethouder
L. Koster - wethouder
A. Damming - wethouder
F.R. Bork - loco-secretaris

Afwezig met kennisgeving:
A.A.N. van Walstijn - secretaris

Volgnr. Ingekomen Onderwerp: Beslissing: van:

1. Vaststellen besluitenlijsten van Verslag 22 augustus 2006: conform 22 augustus en 5 september Verslag 5 september 2006: 2006. conform na wijziging.


2. Samen- Verordening voorzieningen Na het aanbrengen van enkele Leving maatschappelijke tekstuele aanpassingen wordt ondersteuning. ingestemd met het voorstel.
3. Samen- Powerpoint-presentatie met Na het aanbrengen van enkele leving/ betrekking tot het project de wijzigingen stemt het college in met VROM Wijk, zoals die zal worden de presentatie. gebruikt voor de informatieve behandeling in de raads-
vergadering van 14 september 2006


---


---- -- Paraafstukken B&W-vergadering
d.d. 12 september 2006

Volgnr. Ingekomen Onderwerp: Beslissing: van:

1. OW Realisatie diverse brandputten Voor de uitvoering van het werk binnen de gemeente. worden vier bedrijven uitgenodigd.


2. VROM Herbouwen en uitbreiden van 1. Middels artikel 1.11 van het een woning en het plaatsen van bouwbesluit wordt ontheffing een carport op het perceel, verleend van artikel 4.11, plaatselijk bekend Hoofdstraat 4.28 en 2.28 van het 157, 7921 AJ te Zuidwolde. Bouwbesluit 2003 (vrije doorgang, vrije hoogte en de trap).
2. De reguliere bouw- vergunning wordt verleend.


3. OW Klachten riolering ten gevolge - De inwoners aangesloten op van extreme regenval. drukrioolstelsel worden overeenkomstig het concept geïnformeerd over de juiste afvoerwijze van regenwater.
- Er worden nadere afspraken gemaakt met Waterschap Reest en Wieden over het beheer en onderhoud van de ontvangbekken en de stuw bij de werveloverlaat.


4. VROM Illegale bouw Luchtenstein 29 Vooraanschrijving handhaving te de Wijk. verzenden.


5. IED Wijziging legesverordening De raad voorstellen in de 2006 vergadering van 28-09-2006 in te stemmen met de aanpassing van de legesverordening 2006.


6. OW Aanbesteding bouwrijpmaken Het bouwrijpmaken evenementen- evenemententerrein terrein Ruinerwold, na het door de Ruinerwold. beschikbaar stellen van de benodigde middelen.


7. VROM Zonder vergunning geplaatste Aan de eigenaren van de reclameborden. reclameborden langs de Willem Moesweg en Dijkhuizen een
---

Paraafstukken B&W-vergadering
d.d. 12 september 2006
Volgnr. Ingekomen Onderwerp: Beslissing: van:
vooraanschrijving bestuursdwang verzenden met als doel tot verwijdering van de borden te komen.


8. Samen- Vaststelling van de CAO PO de afspraken over de arbeids- leving 2006-2008 als rechtspositie- voorwaarden in CAO primair regeling openbaar onderwijs. onderwijs 2006-2008 worden vastgesteld.


---


---- --