Gemeente Rotterdam


---

Nr.181
25 september 2006

Embargo tot dinsdag 26 september, 18.00 uur

Erasmusspelden voor Nel Corstanje, Toos Baan en Jan van Gerven

Dinsdag 26 september om 18.00 uur reikt wethouder Jeannette Baljeu (Verkeer, Vervoer en Organisatie) de Erasmusspeld uit aan mevrouw Nel Corstanje, mevrouw Toos Baan en de heer Jan van Gerven. De onderscheiding wordt uitgereikt tijdens het afscheid van het Rotterdamse Kwaliteitspanel en de installatie van het Burgerpanel op het stadhuis, in kamer 113.

Het Kwaliteitspanel Rotterdam heeft veertien jaar lang op vrijwillige basis onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening. Omdat het college van B en W de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening belangrijk vindt, heeft het college besloten het Burgerpanel Rotterdam in het leven te roepen.

Mevrouw Corstanje, mevrouw Baan en de heer Van Gerven hebben te kennen gegeven dit moment aan te grijpen om hun vrijwilligersactiviteiten stop te zetten. Zij hebben meer als tien jaar actief deel uitgemaakt van het Rotterdamse Kwaliteitspanel.

Erasmusspeld
De Erasmusspeld wordt uitgereikt aan personen die zich op sociaal en/of cultureel en/of sportief en/of economisch gebied gedurende een lange periode verdienstelijk hebben gemaakt voor de Rotterdamse samenleving.

noot voor de redactie/