Gemeente Putten

Gemeente Putten wil de mening van haar inwoners weten (25-09-2006)


---

Putten, 25 september 2006

Vragenlijst de staat van de gemeente:

Gemeente Putten wil de mening van haar inwoners weten

Het gemeentebestuur van Putten wil graag weten wat de inwoners van Putten vinden van hun woonomgeving, het gemeentebestuur en de gemeentelijke regels. Daarom verstuurt de gemeente deze week aan 1200 inwoners van de gemeente Putten een vragenlijst. De inwoners die een vragenlijst ontvangen, zijn willekeurig geselecteerd uit alle inwoners van Putten die op 1 januari 2006 18 jaar en ouder waren.

Daarnaast vindt het gemeentebestuur het belangrijk om te weten wat de inwoners van de gemeentelijke dienstverlening vinden. Daarom zal gedurende drie weken een vragenlijst worden uitgereikt aan bezoekers van de gemeentelijke loketten Burgerij, Bouwen en Milieu, Openbare Werken en Werk, Zorg en Inkomen.

Op basis van de ingevulde vragenlijsten kan de gemeente op hoofdlijnen de staat van de gemeente aangeven: hoe staat de gemeente Putten er op dit moment volgens haar inwoners voor. Om een zo reëel mogelijk beeld te krijgen, is het belangrijk dat een groot aantal inwoners de vragenlijst zo eerlijk mogelijk invult en deze retourneert. Dit kan zowel via internet als op papier. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Deze vragenlijst wordt ook in een aantal andere gemeenten aan burgers voorgelegd, zodat de gemeente haar prestaties kan vergelijken met de prestaties van die gemeenten.