Ingezonden persbericht


TomTom RDS-TMC ontvanger voor verkeersinfo
beschikbaar in Europa

~biedt de beste gebruikersinterface-integratie op de markt~

Amsterdam, 26 september 2006 - TomTom, marktleider in navigatieoplossingen, kondigt vandaag de beschikbaarheid van de RDS-TMC ontvanger voor verkeersinfo aan. Voor slechts ¤99,95 zal de gemakkelijk te bbedienen RDS-TMC ontvanger voor verkeersinfo vanaf oktober in winkels binnen Europa verkrijgbaar zijn.

De RDS-TMC ontvanger voor verkeersinfo is te gebruiken met de nieuwe TomTom GO 910, TomTom GO 710 en TomTom GO 510. Het garandeert naadloze integratie van RDS-TMC Verkeersinformatie met de gebruikersinterface van de TomTom GO serie.

'De RDS-TMC verkeersoplossing vult de al bestaande TomTom PLUS dienst TomTom Verkeersinfo aan. Op deze manier kunnen consumenten kiezen welke dienst het beste bij hen past', zegt Harold Goddijn, Chief Executive Officer van TomTom. 'Een volledige integratie van verkeersinformatie in de gebruikersinterface van onze producten, samen met het gebruik van hoog kwalitatieve bronnen, biedt de consument de beste en meest complete verkeersinformatie verkrijgbaar op de markt.'

Om RDS-TMC Verkeersinformatie te kunnen ontvangen via de TomTom GO, moet de consument in het bezit zijn van de meest recente software. Deze is eenvoudig te downloaden via TomTom HOME.


- einde -

Voor meer informatie kunt u terecht op www.tomtom.com of neem contact op met:

TomTom NV, Scott Johnston,

Manager External Relations,

telefoon: 020 - 8500851,

e-mail: scott.johnston@tomtom.com

Pride PR, Robbert Minderhoud,

telefoon: 071 - 5680028,
e-maill: tomtom@pridepr.nl

Over TomTom

TomTom NV is een vooraanstaand leverancier van persoonlijke navigatieproducten- en diensten. De producten van Tom Tom zijn ontworpen met een nadruk op innovatie, kwaliteit, en gebruiksgemak. Tot de producten van TomTom behoren alles-in-één navigatiesystemen die het voor klanten mogelijk maken om meteen na het uitpakken te kunnen navigeren; dit zijn de bekroonde TomTom GO familie, de TomTom ONE en de TomTom RIDER. TomTom is tevens leverancier van navigatiesoftwareproducten, die geïntegreerd kunnen worden in externe apparaten; de TomTom NAVIGATOR software voor PDA's en voor smartphones. TomTom PLUS biedt lokatiegebonden informatie en diensten voor TomTom navigatiesystemen. TomTom WORK combineert de meest geavanceerde communicatie en slimste navigatietechnologie met toonaangevende tracking en tracing expertise. De producten van TomTom worden verkocht in twintig landen via een netwerk van retailers en tevens online. TomTom is opgericht in 1991 in Amsterdam en heeft kantoren in Europa, Noord-Amerika en Azië.