Politie Zeeland


---


O-2460-2006. Boot besmeurd
Afgelopen zaterdag tussen 03.00 uur en 03.30 uur is op de Turfkade in Goes een boot besmeurd met verf.
De eigenaar van de motorboot hoorde een geluid en bij nader onderzoek zag hij een jongen op zijn boot urineren. Toen hij de jongen sommeerde hiermee op te houden rende hij met twee andere jongens weg in de richting van de 's Heer hendrikskinderenstraat. Een half uur later hoorde de eigenaar een klap tegen zijn boot. Toen de man de omgeving ging inspecteren zag hij dat de romp van zijn boot over een lengte van vier meter besmeurd was met grijze verf. Ook een geparkeerde personenauto was besmeurd met de grijze verf.
De schade loopt in de duizenden Euro's.

Z-2461-2006. Betrapt bij verkeerscontrole
Bij een verkeerscontrole op de Mr. F. J. Haarmanweg in Terneuzen vandaag om 00.20 uur bleek een man in het bezit van een mes.
De 31 jarige bestuurder van een personenauto, afkomstig uit België, kon geen ID-kaart en rijbewijs overhandigen en de politie trof een mes in zijn auto aan. Zijn auto was niet voorzien van een buitenspiegel en de 31-jarige man bleek in het bezit van 2,6 gram wiet.
Zijn passagier, een 34-jarige man eveneens afkomstig uit België, kon zich ook niet legitimeren en gaf in eerste instantie valse persoonsgegevens op. Tevens droeg hij geen gordel. De mannen konden na opmaak van proces verbaal weer vertrekken.


---- --