Ingezonden persbericht


FELLOWES INTRODUCEERT SATURN LAMINEERMACHINE
VOOR THUISGEBRUIK

Fellowes, vooraanstaand leverancier van technologische accessoires en kantoormachines, introduceert de Saturn, een nieuwe stijlvolle en innovatieve lamineermachine voor thuisgebruik.

Eindeloos bewaren...
Sommige dingen zijn het bewaren waard. De tekening die je van je kind kreeg voor je verjaardag. De receptkaarten in de keuken van je favoriete gerechten. Een mooie handgeschreven brief van een oude geliefde. Maar documenten verweren, scheuren of worden vies. Met de Saturn lamineermachine van Fellowes is dat probleem opgelost. Hiermee kunt je die documenten waarop je zuinig wilt zijn, voortaan schoon, kreuk- en scheurloos bewaren. Het lamineren zelf is bovendien heel eenvoudig. Het fraaie slanke design en de superieure prestaties van de lamineermachine getuigen van de hoogwaardige kwaliteit die alle producten van Fellowes kenmerkt.

Consumentenonderzoek
De Saturn is het resultaat van uitgebreid onderzoek onder eindgebruikers en staat dan ook garant voor moeiteloos en doelmatig lamineren. Met één druk op de knop is hij ingeschakeld, en na enkele seconden geven een groen lampje en een piepje aan dat het apparaat gereed is voor gebruik. De Saturn laat zich eenvoudig bedienen en lamineert in nog geen minuut een vel A4. Hugh Darcy, Marketing Director van Fellowes Presentation Products, verklaart: "Ons marktonderzoek wijst uit dat gebruikers van laminators hechten aan gebruiksgemak, betrouwbaarheid en compactheid. De nieuwe Saturn laminators voldoen aan die eisen. Bovendien zijn ze fraai om te zien en rijk aan functionaliteit."

HeatGuard(TM) technologie voor veilig gebruik
De Saturn lamineermachine is uitgerust met de revolutionaire HeatGuard(TM) technologie van Fellowes, die ervoor zorgt dat de buitenzijde van het apparaat niet heet wordt. Het unieke dubbelwandige isolatiesysteem staat garant voor veilig gebruik, wat met name in huishoudens met kinderen van belang kan zijn.

Makkelijk in gebruik
Met zijn lichte gewicht en ergonomische handgreep laat de Saturn zich eenvoudig opbergen. Hij staat stevig op handige voetjes, die ook geschikt zijn om het netsnoer weg te werken. De Saturn beschikt verder over een innovatieve vrijgavehendel, die het eenvoudig maakt om vastgelopen papier snel en veilig te verwijderen. Een kap beschermt de lamineermachine tegen stof en draagt bij aan een lange levensduur. De Saturn is leverbaar vanaf oktober 2006 bij (catalogus)leveranciers van kantoorartikelen, mailorder bedrijven en of bij de grotere kantoorvakhandelaren.

Over Fellowes
Fellowes levert een uitgebreid pakket producten voor de elektronische werkplek, waaronder papiervernietigers, bind- en lamineermachines, bureau-accessoires en opberghulpmiddelen. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Itasca (Illinois) en heeft daarnaast eigen vestigingen in Groot-Brittannië, de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Polen, Australië, Canada, Japan, Korea en Singapore. Fellowes heeft wereldwijd meer dan 1200 mensen in dienst en verwacht dit jaar een omzet van ruim 700 miljoen dollar te behalen. Ga voor meer informatie naar www.fellowes.nl

Noot aan de redactie,