Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HARRY DE BRUIN NIEUWE HOTEL MANAGER
VAN BEST WESTERN STAR HOTEL IN HENGELO

Amsterdam, september 2006 - De Eden Hotel Group heeft de huidige manager van het Best Western Dish Hotel in Enschede, Harry de Bruin, benoemd tot de nieuwe hotelmanager van het Best Western Star Hotel in Hengelo. De Bruin (34 jaar), sinds september 2002 werkzaam bij het Amsterdam American Hotel, zal zich ook gaan richten op de sales activiteiten voor de drie Twentse hotels van de Eden Hotel Group. Dat zijn behalve het Best Western Star Hotel in Hengelo in Enschede het Best Western Country Hotel De Broeierd en het Best Western Dish Hotel.

Nieuwe functie
De Bruin was sinds september 2002 werkzaam als director of sales van het Amsterdam American Hotel. Op 1 oktober begint De Bruin aan zijn nieuwe functie binnen de Eden Hotel Group. Over zijn nieuwe functie: "Ik ben heel enthousiast over deze volgende stap binnen de Eden Hotel Group. Ik verwacht hiermee Twente meer op de Nederlandse toeristische markt te plaatsen." Mevrouw Nelleke Bouwman zal de begeleiding van het Eden Dish Hotel en het Eden Hotel De Broeierd verder op zich nemen. Met de verbouwing van het Eden Dish Hotel op komst zullen de activiteiten in het Eden Dish Hotel afnemen en zich beperken tot overnachting met ontbijt. Met ondersteuning van De Bruin begeleidt Bouwman het bouwproject voor dit nieuwe Eden Dish Hotel.

Familiebedrijf
De Eden Hotel Group is een Nederlands familiebedrijf dat in Nederlandse binnensteden hotels en appartementen exploiteert. Het bedrijf startte in 1977 met de aankoop van het Best Western Eden Hotel in Amsterdam. Inmiddels bestaat de groep uit 12 hotels verspreid over het hele land. De Eden Hotel Group is tevens eigenaar en exploitant van verschillende restaurants, waaronder Café Americain, FLO Amsterdam en Brasserie 6 in Zutphen. Meer informatie is te vinden op www.edenhotelgroup.com.



Ingezonden persbericht