Ingezonden persbericht


Persbericht

Breda, 26 september 2006

Telecombedrijf sponsort Nederlands kampioen ballonvaren

Broeders en B R@ddy stijgen samen op

Breda - De negenvoudig Nederlands kampioen heteluchtballonvaren, Henk Broeders, heeft een nieuwe sponsor. Het Bredase telecombedrijf B R@ddy heeft zich voor drie jaar gecommitteerd om Broeders optimale startkansen te geven tijdens de Nederlandse kampioenschappen.

B R@ddy richt zich met deze sponsoring op een avontuurlijke en sympathieke sport die (nog) weinig landelijke bekendheid geniet, maar die figuurlijk gezien sterke overeenkomsten vertoont met de activiteiten die B R@ddy ontwikkelt in de Nederlandse markt. De sponsoring van Henk Broeders biedt B R@ddy diverse communicatiemogelijkheden, zowel regionaal als nationaal.

Henk Broeders is blij met de nieuwe sponsor: "B R@ddy geeft mij de mogelijkheid om het Nederlands kampioenschap ballonvaren de komende jaren nog professioneler voor te bereiden en daarmee mijn titel voor de komende jaren veilig te stellen."

Naast de sponsoring voor het NK ballonvaren, ondersteunt het telecombedrijf Broeders ook door het beschikbaar stellen van weerbestendige mobiele telefoons. Hiermee kan de Nederlands kampioen tijdens zijn wedstrijden snel en professioneel communiceren met zijn teamleden. Daarmee vergroot hij zijn kansen tijdens het wereldkampioenschap dat in november 2006 in Japan gehouden wordt.

De sponsoring van Henk Broeders sluit sterk aan bij de dienstverlening van B R@ddy. "Figuurlijk gesproken gaan wij ook dagelijks de lucht in, alleen dan om onze klanten een helder overzicht te bieden op de ingewikkelde zakelijke telecommunicatiemarkt", vertelt algemeen directeur Eddy Gijssel. "Daarnaast nemen we onze relaties regelmatig mee op een ballonvlucht; er is dus affiniteit met de sport." Ook de instelling van Broeders past bij die van zijn sponsor. "Net als B R@ddy is Broeders nuchter, eigenzinnig, deskundig, professioneel en recht door zee. De mentaliteit van Henk Broeders past daarom prima bij de manier waarop B R@ddy in de Nederlandse markt actief is", aldus Gijssel. Meer informatie over B R@ddy is te vinden via www.breddy.nl.