AutoRai

Daihatsu dealernetwerk breidt zich uit

(9/26/2006)
De positieve trend in de verkoopresultaten van Daihatsu blijft aanhouden. Daihatsu is erin geslaagd om in de periode van 1 januari tot en met 31 augustus 2006 een verkoopstijging van meer dan 50% te realiseren ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Deze aanhoudend stijgende verkoopcijfers zorgen ervoor dat ook het dealernetwerk van de importeur van de compacte Japanse autoâs zich verder uitbreidt. Sinds 1 januari 2006 zijn er al vijftien nieuwe dealers in Nederland aangesteld.

De nieuwe dealers zijn erg tevreden over hun aanstelling, waarmee zij deelnemen aan het beste dealernetwerk van Nederland. Marc van Soerland van Roto B.V. â sinds 1 juli Daihatsu-dealer in Eindhoven â zegt hierover: âToen eenmaal bekend werd dat wij dealer van het merk Daihatsu werden, breidde ons klantenbestand zich meteen uit met een groot aantal Daihatsu-rijders uit de regio. Hieruit blijkt wel dat de eigenaren van een Daihatsu het onderhoud liever door de merkdealer laten uitvoeren en dat de dealers een goede naam hebben. Wij zijn er trots op deel uit te mogen maken van het Daihatsu-dealernetwerk!â

Hoewel het dealernetwerk gestaag groeit, is Daihatsu nog steeds op zoek naar nieuwe dealers, onder meer in de plaatsen Hoofddorp, Bussum, Lelystad, Gorinchem, Tiel, Helmond en Bergen op Zoom.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster