Ingezonden persbericht


Oskar Verkamman nieuwe Director Global Logistics EMEA bij Lenovo

Amsterdam, 26 september 2006 - Oskar Verkamman (43) is per 1 september in dienst getreden bij computerfabrikant Lenovo als Director Global Logistics EMEA. In deze nieuwe functie is Verkamman verantwoordelijk voor de outbound logistics operation van de Lenovo productie locaties in Hongarije, Tsjechië en China naar klanten in Europe, Midden Oosten en Afrika.

Verkamman is afkomstig van Dell. Bij Dell heeft hij de afgelopen vijf jaar verschillende functies vervuld op het gebied van Customer Operations, Supply chain en Logistics.

Een foto van Oskar Verkamman vindt u op de volgende locatie: http://www.persinfo.nl/upload/1159260364

Over Lenovo Group Ltd.
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) stelt zich ten doel de meest innovatieve personal computers ter wereld te bouwen. Het bedrijfsmodel van Lenovo is gebaseerd op innovatie, operationele efficiency en klantentevredenheid, alsmede een nadruk op investeringen in opkomende markten. Het bedrijf, dat is voortgekomen uit de overname van de voormalige IBM Personal Computing Division door Lenovo Group, houdt zich bezig met het ontwikkelen, fabriceren en wereldwijd op de markt brengen van betrouwbare, hoogwaardige, veilige en gebruikersvriendelijke technologische producten en diensten. Lenovo heeft grote researchcentra in Yamato (Japan), Beijing, Shanghai en Shenzhen (China) en Raleigh (North Carolina). Ga voor meer informatie over Lenovo naar www.lenovo.com.

Voor meer informatie of beeldmateriaal:
Carina van Vlerken
Marketing & Communications Manager Benelux
carina.van.vlerken@nl.lenovo.com
+ 31 20 513 4776