Robeco

Robeco introduceert Robeco Twin Engine Bond
25 sep 2006

De inschrijving op de Robeco Twin Engine Bond Nov 2010 is gestart. Via de Robeco Twin Engine Bond Nov 2010 wordt geparticipeerd in twee beleggingsfondsen met een 'absolute return'-strategie, in Omnitrend van Transtrend en in Hermes van AIM Trading.

De belegging heeft een korte looptijd van vier jaar, beginnend op 24 oktober 2006 tot en met 8 november 2010. Onder de Robeco Twin Engine Bond liggen twee beproefde beleggingsstrategieën. Transtrend heeft zich gespecialiseerd in strategieën die participeren in een breed wereldwijd aanbod van futures en forwardcontracten. Deze eerste 'performance engine' beoogt rendement in zowel stijgende als dalende markten te behalen. De tweede 'performance engine', AIM Trading, biedt ook uitzicht op een aantrekkelijk rendement ongeacht de richting van financiële markten. Deze Belgische vermogensbeheerder maakt gebruik van een systematisch handelsprogramma voor valuta's dat is gebaseerd op geavanceerde, kwantitatieve analyses.

AIM Trading heeft een vergunning bij de Belgische Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA). Transtrend is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in Amsterdam. Robeco heeft zowel in Transtrend, als in AIM Trading een minderheidsbelang.

Het product
Robeco Twin Engine Bond wordt uitgegeven in eenheden van EUR 1000 (100% van de nominale waarde). Het product kent een garantieniveau op einddatum van 90%. Naast deze 90% ontvangt de investeerder op einddatum 90% van de waardestijging over de komende vier jaar van het onderliggende mandje bestaande uit het Omnitrend fonds en het Hermes fonds. Dit beleggingsproduct wordt uitgegeven door de Rabobank. Bij Euronext Amsterdam wordt een notering aangevraagd.

Inschrijving
Er kan kosteloos worden ingestapt van 25 september 2006 tot en met 17 oktober 2006 (17.00 uur).

ROBECO TWIN ENGINE BOND IN HET KORT:
Emittent: Rabobank (AAA/Aaa)
Looptijd: Circa 4 jaar
Hoofdsomgarantie op einddatum: 90% van de nominale waarde Uitgifteprijs: 100%
Valuta: EUR
Uitgifte- en leveringsdatum: 24 oktober 2006
Einddatum: 8 november 2010
Nominale waarde: EUR 1.000
Onderliggend mandje: 50% OmniTrend (EUR)
50% Hermes ACT EUR 1:1 Participatiegraad: 90%
Coupon: Niet van toepassing
Notering: Een notering voor Euronext Amsterdam zal worden aangevraagd
After-sales service: Maandelijkse performancerapportage met alle relevante informatie over de obligatie in de voorafgaande maand op www.robeco.com
ISIN-code: XS0265582634
Inschrijfperiode: Tot en met dinsdag 17 oktober 2006, 17.00 uur CET