Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Stoutenburg, 26 september 2006

Schilder André Kok ontmoet beeldhouwer Tinei Mashaya

Sinds 22 september exposeert naast de Zimbabwaanse kunstenaar Tinei Mashaya ook André Kok in Galerie Stoutenburcht aan de Stoutenburgerlaan 11, te Stoutenburg-Noord. André Kok (Maastricht, 45 jaar) ontmoette Mashaya vorige week in de galerie. Zij waren het snel eens dat hun werk goed zou combineren.

André exposeert een drieluik en een los schilderij in de spiksplinternieuwe expositieruimte van Galerie Stoutenburcht naast het beeldhouwwerk van Mashaya . Beide kunstenaars laten zich graag inspireren door de natuur. In de landschappen van André Kok is deze inspiratie goed terug te zien. De doeken van 200x60cm laten prachtige doorkijkjes van bospaden zien in heldere kleuren.

Openingstijden

Bezoekers kunnen de schilderijen van André Kok en de beelden van Tinei Mashaya, bewonderen t/m 15 oktober a.s. van vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over André Kok of zijn werk kunt u vinden op de website: www.andrekok.nl. Meer informatie over de expositie is te vinden op www.stoutenburcht.nl en www.stichtingdelevendesteen.nl.

Noot voor de pers: contact: Galerie Stoutenburcht, tel 033 2530216, fax 033 2530612