Sylvia's eerste dvd voor Moeder Millecam en Nol Willemsen

Jg entertainment

Dinsdagavond 26 september werd het eerste dvd-exemplaar van De Sylvia Millecam Show uitgereikt in het American Hotel te Amsterdam. Sylvia Millecams moeder en voormalig partner Nol Willemsen mochten de eerste dvd box met hoogtepunten uit haar carrière in ontvangst nemen van vriend en collega Alfred van den Heuvel. Vrienden, familie en collega's waren getuige van de bijzondere gebeurtenis.

Voor het eerst verschijnt het levenswerk van Sylvia Millecam op dvd. Een selectie van haar allerleukste tv-momenten zijn verzameld op 3 dvd's, deze omvat haar beste sketches, liedjes, filmpjes en comedyshow. Met onder andere Sylvia's allerleukste sketches uit Ook Dat Nog!, Miss Millecam, Read my Lips, haar videoclip Brand en bovendien het complete eerste seizoen van de doldwaze comedy De Sylvia Millecam Show. Het geheel is verpakt in een luxe box, met als bijlage een rijkelijk geïllustreerd boekje met achtergrond informatie. De speelduur is ruim 7 uur.

Moeder Leny Millecam: 'Sylvia wist al vanaf jongs af aan dat ze actrice wilde worden. Zo af en toe kijk ik nog wel eens naar de videocassettes die ik destijds opgenomen heb. Ik ben erg blij dat ik deze en nog veel meer beelden nu op dvd kan bekijken.'

Sylvia Millecam is als comédienne en presentatrice bijzonder succesvol. Begin jaren negentig kent haar populariteit geen grenzen. Tot twee keer toe wordt ze uitgeroepen tot populairste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid. Deze dvd box is een blijvende herinnering en eerbetoon aan een unieke vrouw. Dit is de eerste verzameling van hoogtepunten uit een serie met de leukste tv-fragmenten van Sylvia Millecam. Vanaf 26 september 2006 verkrijgbaar als luxe 3-dvd boxset.

Deze dvd box is tot stand gekomen met vriendelijke medewerking van en met dank aan de familie en vrienden van Sylvia Millecam. Een dvd-productie van JG Entertainment in samenwerking met Endemol Nederland, RTL Nederland en KRO.


---------------------------------------------

Noot voor de redactie (