CDG Europe BV


CDG Europe en Ardence tekenen distributie overeenkomst 26-9-2006
CDG gaat de oplossingen van het Ardence platform in de markt gaan zetten in Nederland, België, Luxemburg, Zweden, Finland en de Baltische staten.

Ardence, het juiste OS, op het juiste tijdstip, wanneer een gebruiker hierom vraagt

Ardence, marktleider in het ontwikkelen van software omgevingen voor de on-demand wereld heeft vandaag bekend gemaakt dat CDG Europe, de officiële distributeur is geworden voor de Ardence Software-Streaming platform producten in de Benelux, Zweden, Finland en de Baltische staten.

CDG zal Ardence in de markt zetten volgens het distributiemodel, zoals we die kennen in Europa. CDG zal de producten via haar partners en nieuwe resellers in de markt zetten. CDG heeft de distributierechten voor de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Estland, Litouwen, Letland, Zweden en Finland. Naast het leveren van producten zal CDG ook de officiële trainingen verzorgen via haar education centre.

Het Ardence Software-Streaming platform zorgt voor het on-demand leveren (streaming) van een Operating Systeem vanuit een centrale omgeving. Ardence software levert zowel vele economische- als beheervoordelen voor een desktop door het Operating Software vanuit een centrale locatie aan gebruikers uit te leveren. Ardence wordt op dit moment al door bijna 3000 klanten in 45 landen gebruikt.

Mark Yohai, Ardence VP, Global Distributie en Partnerships, zegt de kennis van CDG van de virtualisatie markt en de steaming technologie is doorslaggevend geweest om te kiezen voor CDG. De expertise van CDG om een kanaal op te bouwen is ook zeer belangrijk voor Ardence. Het is daardoor mogelijk om de oplossingen van Ardence snel onder de aandacht te brengen bij de partners en resellers in het kanaal zowel in de Benelux en de Baltische landen als in Zweden en Finland. Door gebruik te maken van het education centre van CDG Europe zorgen we ervoor dat de toekomstige Ardence partners goed getraind worden.

Peter Hoekstra, Directeur van CDG Europe zegt, Sinds een aantal jaren is CDG zeer actief op de streaming en virtualisatie markt. We hebben al een kanaal opgebouwd in deze markt en onze partners verwachten van CDG dat wij steeds verder zoeken naar nieuwe oplossingen in deze markt.
Met Ardence hebben we weer een nieuw innovatief product gevonden. Het wordt nu mogelijk om straks een OS te streamen naar een desktop wanneer een gebruiker hierom vraagt. Binnenkort komt Microsoft met Vista uit. Organisaties zijn nu al aan het nadenken over de uitrol hiervan. Ardence maakt het mogelijk om Vista te streamen vanuit een centrale plek zonder dat het fysiek geïnstalleerd wordt. Dit biedt vele voordelen voor organisaties.
link

CDG Europe bv is dé innovatieve IT-distributeur en heeft naast haar vestiging in Nederland tevens vestigingen in België, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Zweden, Finland en de Baltische staten. Hiermee ondersteunen wij onze internationale Partners, komen tegemoet aan de groeiende vraag naar een kennis partner voor onze proposities en vergroten ons blikveld. De doelstelling van CDG Europe bv is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met leveranciers als Citrix, Microsoft/Softricity, RES, VMware, Secure Computing, PlateSpin, Vizioncore, Expand Networks, Ardence, SecureWave, eEye en HP OpenView is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. Het CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan ook voorzien in opleidingstrajecten op maat.

server based computing, server-based computing, SBC, application service provision, asp, cdg, nederland, chippc, cryptogram, citrix, expand, logcaster, powerfuse, rippletech, softricity, thin clients, demo, ICT, training, asp, consult, hosting, hosting, hotel, pilot, consultancy, it training, waar koop ik, distributie van, verkoop van, rashied akrum, tcsw, server-based computing, SBC, trainingen, thin client server, management, connectivity, integration, services, provider, netherlands,server based computing, cdg, nederland, distributie van, total costs of ownership, chippc, cryptogram, citrix, expand, logcaster, powerfuse, rippletech, softricity, thin clients, demo, ICT, training, asp, consult, hosting, hotel,pilot, consultancy, it training, server-based computing, trainingen, thin client server, management, connectivity, integration, services, application service provision, provider, netherlands