Nieuwe designs en technologie voor Axess platformliften


BARNEVELD, 20060926 -- Dit najaar zal Axess Liften twee nieuwe ontwerpen van de zo succesvolle Cibes platformliften introduceren, de modellen A-5000 en A-7000. De twee platformliften zijn ontwikkeld met de focus op design en technologie. Het resultaat is een nieuwe generatie van moderne, gebruiksvriendelijke platformliften waarbij een trendy design met de laatste techniek wordt gecombineerd. Elegantie, de nieuwste materialen, aantrekkelijke prijzen en vele opties maken de A-5000 en A-7000 een perfecte uitkomst voor ieder (bestaand) gebouw.

De compleet vernieuwde en verbeterde A-5000 is het "State of the Art" model in onze platformliften ontwikkeling. De lift is voorzien van een 1,1 m rechtopstaande platform met een geïntegreerd bedieningspaneel en wordt geleverd met hoogwaardige sandwich schachtpanelen of panelen van gelaagd veiligheidsglas voor een snelle en efficiënte installatie. De A-5000 is in vele uitvoeringen en in alle RAL-kleuren leverbaar waarbij natuurlijk vele opties mogelijk zijn zoals een toegankelijkheidscontrole d.m.v. een smartcard. De A-5000 kent zeer korte levertermijnen, levertijden van minder dan 6 weken zijn realiseerbaar.

De A-7000 is een geheel nieuw model gebaseerd op de A-5000 en heeft een 2,2 m rechtopstaande platform achterwand, tevens voorzien van een geïntegreerd bedieningspaneel en is voorzien van een esthetisch ontworpen verlichting, noodverlichting en een spiegel.

Beide liften zijn voorzien van een nieuw bedieningspaneel en leuning standaard uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en als optie leverbaar in de kleuren: Beuken, Berk, Els en wit Marmer.

De nieuwe toepassingen op een rij:

* Nieuw elegant en gebruikersvriendelijk ontwerp
* Verbeterde uitvoering van gevoelige veiligheidslijst voor extra veiligheid
* Nieuwe besturing maakt het gebruik van smartcards mogelijk
* Een in "softtone" uitgevoerde aluminium leuning voor een stevige doch aangename grip.
* De bevestigingen van het platform zijn onzichtbaar weggewerkt voor een hoge afwerkinggraad.
* Het nieuwe bedieningspaneel op het platform is voorzien van:
1. Mooie vandaalbestendige soft touch knoppen welke makkelijk te bedienen zijn
2. Nood verlichting
3. Een noodstop knop
4. Duidelijke en goed leesbare gebruikersinstructies

Over Axess Liften
Axess Liften B.V. is fabrikant van een compleet programma personen- en goederenliften. Het bedrijf is gespecialiseerd in het op eenvoudige wijze plaatsen van liften in bestaande en nieuwe gebouwen. Zo is voor de meeste lifttypes een liftput en uitloop boven de schacht niet nodig en kan de schacht zelf worden meegeleverd. Het hoofdkantoor van Axess Liften staat in Barneveld, haar eigen productiefaciliteit voor de goederen- en woonhuisliften is gevestigd in Dresden. Verder heeft Axess filialen in Duitsland en België. Meer informatie: Internet : www.axessliften.nl Email: info@axessliften.nl Telefoon 0342 426 000.

-Einde-