Baby Product van het Jaar: Beaba Babycook krijgt Gouden Rammelaar


EINDHOVEN, 20060926 -- Op 26-09-2006 is de Beaba Babycook op de Pink and Blue Kids Trade Fair door de vakjury uitgeroepen tot babyproduct van het jaar en dus beloond met de Gouden Rammelaar. De Pink & Blue Kids Trade Fair is de Nederlandse vakbeurs in de baby- en kindersector.

Beaba is een sinds kort in Nederland verkrijgbare lijn in babyverzorging. Die vooral geroemd wordt om de functionaliteit en de daarbij behorende trendy uitstraling.

Met de Babycook van BEABA ontdekken moeders het plezier om supersnel een lekkere,gezonde maaltijd voor hun kinderen op tafel te brengen zodat ze kunnen uitgroeien tot echte fijnproevertjes. Met de Babycook kunt u alle dagelijkse maaltijden voor uw kind bereiden (lunch, avondeten, fruithapje). In 10 minuten maakt u vruchtenmoes of een warme maaltijd. U kunt dezelfde ingrediënten gebruiken als voor de maaltijd van de rest van het gezin. De afmetingen zijn speciaal afgestemd op het maken van individuele porties, die met de baby meegroeien.

De Babycook van BEABA is een stoomkoker,-mixer met 4 functies: Stomen, mixen, ontdooien en verwarmen. Doordat het voedsel gestoomd wordt, blijven alle vitamines en mineralen optimaal bewaard en de voedingsmiddelen behouden hun oorspronkelijke smaak. De Babycook heeft een oprolsysteem voor de snoer, is gemakkelijk af te wassen en wordt geleverd met een recepten- en menuboekje.

De beaba babycook is verkrijgbaar bij de webwinkel van Zwanger en Zo (www.zwangerenzo.info/winkel)

Met vriendelijke groet,

Esther den Dekker





Ingezonden persbericht