Ingezonden persbericht

Dinsdag 26 September informatieavond bij De Kleine Aarde in Boxtel

Magic Boiler en De Kleine Aarde presenteren
de CV ketel van de toekomst

Magic Boiler levert de energiecentrale voor bij u thuis. Ons product is vooruitstrevend, energie efficiënt en milieu sparend. Het is de opvolger van de HR ketel, een toestel voor thuisgebruik dat naast het produceren van warmte ook elektriciteit opwekt, een zogenaamd Micro Warmte Kracht toestel, of Micro WKK.

Met steun van De Kleine Aarde brengt Magic Boiler deze producten naar Nederland.

In samenwerking met installateurs plaatsen wij de nieuwste Micro WKK's bij u thuis ter vervanging van de bestaande CV of HR ketel. Het toestel in dit project is een WhisperGen, de meest geavanceerde versie van een HR CV ketel waarin een generator zit die elektriciteit maakt. De toestellen komen uit Nieuw Zeeland en zijn reeds vele jaren getest.

Ter gelegenheid van de introductie van ons product organiseren wij een informatieavond over de Magic Boiler, waar wij drie dingen vertellen. Ten eerste leggen we de technologie in detail uit. Ten tweede nemen we u door het installatieproces, en gebruiksgemak. En tot slot kunt u vragen stellen over de aanschaf van een Magic Boiler. Natuurlijk staat er bij de Kleine Aarde een echte MicroWKK die u zelf kunt bekijken.

Deze informatieavond is 26 september as bij de Kleine Aarde, Het Klaverblad 1 te Boxtel van 19.00 tot 21.00u.

Bent u geïnteresseerd in deze Micro Wkk's bij u thuis, neem dan contact op en bevestig uw komst op 26 september op info@magicboiler.com!



Ingezonden persbericht