Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

19-09-2006
Raadsvergadering op 26 september 2006

Op dinsdag 26 september a.s. om 20.00 uur vindt een extra openbare vergadering van de gemeenteraad plaats. In verband met de verbouwing van het gemeentehuis vindt de raadsvergadering plaats in sociaal-cultureel centru m "De Muzenval", Dijk 7 te Eersel. De agenda voor deze vergadering ligt ter inzage in de dorpshuizen van Duizel, Knegsel, Steensel, Wintelre en Vessem, in de openbare bibliotheek Eersel en in het sociaal cultureel centrum "de Muzenval" in Eersel.
Na de opening van de vergadering kunnen aanwezige burgers gezamenlijk gedurende maximaal dertig minuten het woord voeren over geagendeerde onderwerpen. Inspreken is alleen mogelijk wanneer het onderwerp niet geagendeerd stond bij een van de commissievergaderingen. Elke spreker krijgt maximaal vijf minuten het woord.
Degene, die van het spreekrecht gebruik wil maken kan dit melden uiterlijk de dag voorafgaand aan de raadsvergadering vóór 12.00 uur. U vermeldt daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wil voeren. U kunt dit melden bij de griffiesecretaresse, mevrouw A. Busio-Spruit telefoonnummer 0497-531323 of via e-mailadres a.busio@eersel.nl.

Tijdens deze openbare vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:

· Spreekrecht burgers

· Vaststelling agenda

Deel B: bespreekstukken

· Aanwijzen van percelen in het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan "Meerheide III", waarop de Wet voorkeursrecht van toepassing is

· Voorbereidingsbesluit E3-strand: uitbreiden paviljoen en bouwen speelhal

· Verordening maatschappelijke ondersteuning gemeente Eersel 2007
· Vaststellen verslag over de uitvoering Wet werk en bijstand en Ioaw, Ioaz en Bbz2004 over 2005

· Voorbereidingsbesluit perceel Eerselseweg 12, Knegsel
· Rondvraag

De agenda en de daarbijbehorende stukken kunt u lezen op de website van de gemeente Eersel , gemeentebestuur, agenda's en verslagen.