Politie Gelderland-Zuid

Politie zoekt doorrijder

Kenteken begint met TT

Tiel, 26-09-2006 o Maandagavond omstreeks 19:30 uur is een 44-jarige man uit Tiel op de Kalverbos in Tiel door een auto aangereden. Nadat hij uit zijn auto stapte reed de auto bewust op hem af raakte hem vol en reed vervolgens door.

De Tielenaar reed op de Sint Walburgstraat eerst zelf achter de bewuste auto, haalde hem in omdat hij naar eigen zeggen langzaam reed, parkeerde zijn auto op de Kalverbos bij een restaurant en stapte uit. Op dat moment zag de 44-jarige, terwijl hij nog midden op de weg stond, dat de auto eerst een eind naar achter reed en toen met volle snelheid op hem afreed. De Tielenaar werd vol geraakt, vloog door de lucht en kwam neer op het zebrapad.
Vervolgens zag hij dat de auto met hoge snelheid de Burgemeester Hasselmanplein en toen weer linksaf de Veemarkt inreed. De Tielenaar is daarop met de ambulance naar het Rivierenland ziekenhuis in Tiel vervoerd.

Politie zoekt getuigen
Een getuige die het zag gebeuren vermoedde dat het om een grijze Opel Vectra ging waarvan het kenteken met TT begint. Waarschijnlijk is de derde letter ook een T. Het politieteam Tiel is op naar getuigen die iets kunnen vertellen over deze auto die is doorgereden. U kunt hiervoor contact opnemen met telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). (03)