Persberichten 26/09 middag

regio, 26-09-2006

Roelofarendsveen Politie zoekt getuigen van ongeval De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval waarbij een 58 jarige vrouw uit Nieuwe Wetering haar heup heeft gebroken. Het incident deed zich voor op zaterdag 23 september rond 11.45 uur op het Noordeinde. Een nog onbekend gebleven jongen van ongeveer 10 jaar reed met zijn fiets plotseling vanaf het trottoir de weg op en botste daar tegen twee vrouwen die daar fietsten. Allen kwamen ten val. De jongen stond weer op, schrok vermoedelijk van het tafereel en fietste weg in de richting van het Westeinde. Tot op heden heeft de politie de identiteit van het jongetje niet kunnen achterhalen. Verklaringen van getuigen lopen tot op uiteen van een jongen met een zwart/witte jas tot een blauw spijkerjack, donker blond haar tot blond stekelhaar en een rode kinderfiets. De politie hoopt dat informatie van getuigen kan helpen de identiteit te achterhalen. Getuigen kunnen bellen met de politie in Roelofarendsveen via 0900-8844.

Alphen a/d Rijn Jongen op fiets geschept door auto De politie heeft dinsdagmorgen 26 september rond 08.35 uur hulp verleend bij een ongeval op de Prins Bernhardlaan. Een 13 jarige jongen uit Alphen aan den Rijn werd daar op een oversteekplaats voor fietsers geschept door een auto die bestuurd werd door een 39 jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn. De jongen werd met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC. De politie onderzoekt de juiste toedracht van het ongeval. Enkele getuigen vertelden de politie dat zij zagen dat de jongen groen licht had. De politie doet daar nog geen uitspraak over en wacht het volledige onderzoek af. Eventuele getuigen van het ongeval kunnen bellen met de politie in Alphen aan den Rijn via 0900-8844. Voor de vrouw die de auto bestuurde is slachtofferhulp geboden.

Waddinxveen Scooter gestolen De politie doet onderzoek naar de diefstal van een scooter, kleur rood en van het merk Vespa type Sfera. De scooter van een 37 jarige man uit Waddinxveen is op maandag 25 september gestolen uit een fietsenstalling aan de Mercuriusweg. Dit moet gebeurd zijn tussen 07.00 en 17.30 uur.