Gemeente Lingewaard


Uitgebreid onderzoek onder inwoners gestart

Deze maand hebben 1800 personen uit Lingewaard een vragenlijst toegezonden gekregen waarin de mening wordt gevraagd over onder meer de dienstverlening en de informatievoorziening van de gemeente. De uitkomsten van het onderzoek helpt de gemeente Lingewaard om haar beleid zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op de wensen van haar inwoners.

Velen hebben inmiddels het vragenformulier ingevuld. Om een betrouwbaar beeld te krijgen van hoe de inwoners over de gemeente denken is het echter van belang dat iedereen het vragenformulier invult. Vorige week zijn dan ook aan degenen die nog niet gereageerd hebben rappelbrieven gezonden.

Cadeautje
Onder degenen die aan de enquête hebben meegewerkt zullen drie prijzen worden verloot. De prijswinnaars worden bekendgemaakt tijdens de presentatie van het onderzoeksrapport dat eind oktober/begin november zal plaatsvinden. Het gemeentebestuur verzoekt degenen die het vragenformulier hebben ontvangen om dit in te vullen en terug te sturen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door SGBO, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau dat in een groot aantal andere gemeenten onderzoek heeft gedaan. De uitkomsten van het onderzoek in Lingewaard kunnen hierdoor worden vergeleken met die van andere gemeenten.

Voor meer informatie kunt u terecht bij H. ten Broeke van de gemeente (tel.026-3260113) of bij Vincent van Stipdonk van SGBO (tel. 070-3738404).

Bericht geplaatst op 26 september2006