Draadloze Sport-MP3 nu verkrijgbaar in Nederland


DEN HAAG, 20060926 -- Sense Products introduceert de Sport-MP3 in Nederland. In deze lichtgewicht koptelefoon zijn een MP3-speler én een FM-radio ingebouwd. Dat betekent dat er geen kabels meer nodig zijn: alles zit ín de koptelefoon. Sense is de eerste die het apparaat in Nederland op de markt brengt.

Aan de introductie is een testperiode van een maand vooraf gegaan.
"Voordat we het op de markt brachten, wilden we eerst zeker weten dat het ook echt handig in het gebruik is," vertelt Reinier Muller van Sense. "Wij kennen een flink aantal mensen die bijvoorbeeld graag hardlopen met muziek aan, of naar eigen muziek in de sportschool willen luisteren. Zij hadden echter last van zowel de draden als steeds uitvallende oordopjes. Door hen hebben we de Sport-mp3 laten testen, en de resultaten waren zonder uitzondering positief."

De Sport-MP3 is schokbestendig en de batterij gaat tot 8 uur mee. De opslagcapaciteit van 1 GB is genoeg voor 240 nummers. Verder beschikt de Sport-MP3 over een op vijf standen inschakelbare equalizer. Om de batterij van de Sport-MP3 op te laden en muziek van de pc over te zetten, wordt de Sport-MP3 met een USB-kabel op de pc aangesloten. Er is geen extra software nodig. De ondersteunde muziekformaten zijn MP3 en WMA.

Kijk voor meer informatie op www.sportmp3.nl