HBO-studenten: geldverdienen via het internet is echt mogelijk


VLAARDINGEN, 20060926 -- Het lijkt een nieuwe marketing trend te worden. Steeds meer bedrijven kiezen voor het internet als communicatiekanaal voor hun marketing. In het bijzonder voor permission marketing (potentiele klanten belonen voor het lezen van reclame). Bedrijven kunnen dit niet alleen. Diverse spaarprogramma's zijn in het leven geroepen om bedrijven hiermee te helpen. Op deze websites kunnen mensen zich aanmelden. De leden op deze website krijgen als bonus een startbedrag en verdienen geld door onder andere het lezen van reclame.

GeldOase.nl is een initiatief van twee HBO studenten Bedrijfskundige Informatica (Robin Schaap & Robin de Weert). Volgens deze studenten is de mogelijkheid om geld te verdienen via internet nog redelijk onbekend. Daarnaast staan veel mensen hier argwanend tegenover. Onnodig volgens de studenten, want de spaarprogramma's op GeldOase.nl zijn geselecteerd op betrouwbaarheid en kwaliteit. Tevens staan de spaarprogramma's ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Om deze reden lanceren zij op 24 september 2006 de website: www.geldoase.nl.

De website GeldOase.nl dient als eenvoudige handleiding om mensen wegwijs te maken in deze relatief nieuwe wereld. Door de insiders ook wel GetPaid wereld genoemd. Op de website wordt duidelijk hoe er geld verdient kan worden via het internet en wordt de denkwijze achter dit principe uitgelegd. Daarnaast zijn de beste en betrouwbare spaarprogramma's op de site te vinden en wordt het laatste nieuws over de GetPaid wereld bekend gemaakt.


Bezoek de website voor meer informatie: www.geldoase.nl


Vlaardingen, 24 september 2006





Robin Schaap