PERSINFORMATIE

Peter van der Vorst ontvangt eerste exemplaar 'Verhuisbericht; Handboek voor zorgeloos verhuizen' tijdens Woonbeurs 2006

KPN, Nuon en Huis & Hypotheek helpen Nederland zorgeloos verhuizen

Amsterdam, 26 september 2006 - Gisteravond is het allereerste exemplaar van 'Verhuisbericht; Handboek voor zorgeloos verhuizen' in ontvangst genomen door televisiepresentator Peter van der Vorst. Het boek werd namens KPN, Nuon en Huis & Hypotheek gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz tijdens de previewavond van de Woonbeurs 2006 in de RAI, Amsterdam.

Het boek 'Verhuisbericht' wordt uitgegeven door Tirion Uitgevers en is in samenwerking met RTL Nederland, KPN, Nuon en Huis & Hypotheek tot stand gekomen. In het boek staan kant-en-klare klustips, een persoonlijke verhuisplanner, onmisbare inpak- en uiteraard verhuistips. Het boek maakt onderdeel uit van een crossmediaal platform waar de consument terecht kan voor alles over verhuizen. Naast het gelijknamige programma bij RTL 4, maken onder andere de website www.verhuisbericht.nl, verhuisfolders, sms-acties, een online campagne en deelname aan de Woonbeurs hier onderdeel van uit.

Peter van der Vorst, presentator van het RTL 4 programma 'Verhuisbericht', en zelf maar liefst twaalf keer verhuisd in vijftien jaar, schreef het voorwoord van het boek: "Ik ben vereerd dat ik 'Verhuisbericht' als eerste in ontvangst mag nemen", aldus Peter van der Vorst. Hij grapt: "Gezien mijn 'verhuis' verleden is dit boek mij op het lijf geschreven. Het was handiger geweest om dit boek vóór mijn twaalf verhuizingen te hebben gehad, dat had me veel tijd en stress kunnen besparen!"

In 'Verhuisbericht; Handboek voor zorgeloos verhuizen' staan talloze verhuistips en -trucs. Daarnaast wordt door Nuon informatie gegeven over energie(besparing) en het inschatten van de energiemaandlasten in toekomstige woningen. KPN geeft advies over de ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van internetten, bellen en tv kijken. En Huis & Hypotheek laat zien waar je zoal op moet letten bij het afsluiten van een passende hypotheek.

'Verhuisbericht'

Begin september 2006 is 'Verhuisbericht' voor de derde keer van start gegaan bij RTL 4. Wekelijks is in het programma te zien hoe mensen worden verrast door hun familie, vrienden of collega's met een compleet verzorgde verhuizing. Peter van der Vorst en zijn team dragen hier zorg voor. 'Verhuisbericht' is iedere dinsdag te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

Het boek 'Verhuisbericht; Handboek voor zorgeloos verhuizen' is vanaf 25 september voor E 14,95 verkrijgbaar bij de boekhandel.

Over Nuon
Nuon is een toonaangevende energieonderneming, die met elektriciteit, gas, warmte en aanvullende diensten klanten bedient in Nederland, België en Duitsland.
De onderneming is actief in productie, handel, transport en levering van (duurzame) energie. Nuon streeft naar evenwichtige groei voor alle belanghebbenden: aandeelhouders, medewerkers, klanten, milieu en maatschappij. De netto-omzet in 2005 bedraagt EUR 5,0 miljard. Het aantal medewerkers per eind 2005 bedraagt 9.665 FTE's. De grootste aandeelhouders van Nuon zijn de provincies Gelderland, Noord-Holland, de gemeente Amsterdam en BV Houdstermaatschappij Falcon waarvan de aandelen worden gehouden door de provincie Fryslân.

Over KPN
KPN biedt telecommunicatiediensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. De kernactiviteiten van KPN zijn telefonie-, internet- en televisiediensten in Nederland, mobiele telecommunicatiediensten in Nederland, Duitsland en België, en datadiensten in West-Europa. KPN is marktleider in de belangrijkste segmenten van de Nederlandse telecommunicatiemarkt en werkt actief aan de groei van zijn marktaandeel in de nieuwe IP- en DSL-markten. Via E-Plus en BASE heeft KPN een sterke positie in de mobiele markten van respectievelijk Duitsland en België.
Per 30 juni 2006 bediende KPN met 28.536 medewerkers (26.033 fte's) 6,4 miljoen klanten met een vaste telefoonaansluiting en 2,3 miljoen internetklanten in Nederland alsmede 22,2 miljoen mobiele klanten in Duitsland, Nederland en België. KPN is in 1989 verzelfstandigd. De aandelen zijn genoteerd aan de beurzen van Amsterdam, New York, Londen en Frankfurt.

Over Huis & Hypotheek
Huis & Hypotheek is een landelijk werkende adviesketen van onafhankelijke hypotheekadviseurs met meer dan 80 vestigingen verspreid over heel Nederland. Huis & Hypotheek behoort daarmee tot de grootste adviesketens in Nederland. De hypotheekproductie op jaarbasis van Huis & Hypotheek is ongeveer 2 miljard euro. Op alle vestigingen adviseren deskundige hypotheekadviseurs bij de keuze van een geschikt hypotheekproduct.
Uitgangspunt van de werkwijze van Huis & Hypotheek is een persoonlijk advies gericht op de persoonlijke situatie van de klant. Huis & Hypotheek onderschrijft de eisen van het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Dit betekent ondermeer dat de Huis & Hypotheek-adviseur een aantal alternatieven aanbiedt aan de klant en de klant op kwalitatieve en deskundige wijze bijstaat bij het afsluiten van een hypotheek en bijhorende financiële producten. Huis & Hypotheek heeft daarbij als primair uitgangspunt de behartiging van de belangen van u als klant.

Over Tirion Uitgevers

Tirion Uitgevers in Baarn is een succesvolle uitgeverij in de geïllustreerde non-fictie markt. De uitgeverij richt zich op een uitgebreid publiek met een aantal specifieke fondsen, te weten culinair, natuur, hobby, sport, Sanoma en actuele titels.
Bekende auteurs van de uitgeverij zijn onder meer Daphne Deckers, Martin Gaus, Thea van Mierlo, Pierre Wind, Richard Krajicek en Gordon Ramsay.
Tirion is onderdeel van NDC/VBK de uitgevers, één van de grootste boekenuitgeverijen in Nederland en wordt in België vertegenwoordigd door het Verkoopkantoor Veen Bosch Keuning.

Einde persinformatie
Noot voor de redactie (

LeadsPR