EGEM



Congres `e-overheid: zó werkt dat!'

Inleiding:

Op woensdag 27 september 2006 organiseert kenniscentrum e-overheid / programmabureau architectuur e-overheid het congres `e-overheid: zó werkt dat!' Over e-overheid, architectuur en de praktijk'. Inhoud:

Steeds meer diensten van de overheid worden via internet aan burgers en bedrijven aangeboden. Een bouwvergunning, het uittreksel uit het Bevolkingsregister, een WW-uitkering digitaal aanvragen. Een goede ontwikkeling waarmee burger en bedrijf gediend zijn! Maar wat als u zich als bestuurder niet tijdig realiseert, dat standaardisatie noodzakelijk is voor aansluiting op andere diensten? En hoe sluit u dan eigenlijk aan op landelijke voorzieningen zoals DigiD, de basisregistraties en Burgerservicenummer?

Als architect weet u, dat u bestuurders kunt ondersteunen in dit gehele proces. Maar kunt u de bestuurder ook duidelijk maken wat de noodzaak is van het werken onder architectuur? En welke instrumenten u beschikbaar heeft om de gewenste dienst onder architectuur te laten werken?

O.a. Frans Nauta (dagvoorzitter), Siep Eilander (directeur ICTU), Niels Pagh-Rasmussen (Head of IT Strategy Division, Ministry of Science, Technology and Innovation, Denemarken) zullen hun visie op de ontwikkeling van de e-overheid en hun praktijkervaring daarbij aan u presenteren. Tevens zal EGEM projectleider Ard Westerik een presentatie geven over Pragmatika.

Op www.e-overheid.nl vindt u de meest actuele informatie over dit congres. U kunt zich aanmelden op de site van mediaplaza.nl.

Start Datum:
27-09-2006 00:00
tijden:
09.00 - 16.30 uur
Locatie:
Media Plaza, Utrecht
Prijs: