Nederlandse Politiebond


Interessante cursussen voor OR- en OC-leden!

Gepubliceerd: vrijdag 25 augustus 2006.

foto: Dick Harte

Ook dit najaar organiseert de NPB weer een serie van vier cursussen voor OR- en OC- leden die zich verder willen bekwamen in effectief en strategisch werken in de medezeggenschap.

De vier cursussen zijn praktisch van opzet. Het doel is OR- en OC-leden te helpen bij het vergro- ten van de doeltreffendheid van hun optreden, zo- wel individueel als in fractieverband. Dat gebeurt onder andere door vaardigheidstrainingen. Huis- werkopdrachten maken onderdeel uit van het cursustraject.

Wanneer en waar?
De medezeggenschapscursussen van de NPB vinden dit najaar plaats op woensdag 27 september, woensdag 11 oktober, woensdag 8 november en donderdag 30 november op het NPB-hoofdkantoor in Woerden.

Aanmelding
NPB-kaderleden kunnen zich voor de medezeggenschapscursussen aanmelden bij José Woudt op datzelfde NPB-hoofdkantoor, hetzij telefonisch (0348
- 707 444), hetzij per e-mail (jwoudt@politiebond.nl).

OR-studiedagen FNV Formaat Het volgen van de medezeggenschapscursussen van de NPB is voor NPB-kaderleden gratis. Dat geldt niet voor het volgen van de OR-cursussen van FNV Formaat die op 12 oktober en 9 november plaatsvinden. Die kosten namelijk 330 per dag.

Optimaal benutten OR-rechten Op elk van de twee 'studiedagen' staat een bepaald recht van de ondernemingsraad centraal: de thema's zijn respectievelijk 'Adviesrecht optimaal benut' en 'Instemmings- recht optimaal benut'. Een reeks van deskundigen (allemaal werkzaam binnen het Advocatenkollektief Utrecht) geeft op beide dagen college, 's ochtends tijdens een plenaire bijeenkomst en 's middags aan kleinere groepjes.

Aanmelding
Kijk voor meer informatie of voor aanmelding op www.fnvformaat.nl - bijvoorbeeld via onderstaande link.

Klik hier voor meer informatie over de OR-cursussen van FNV Formaat
Overname van deze informatie is toegestaan mits met bronvermelding. © 25 08 2006 NPB