Woensdag 27 september te zien bij Team West

Leiderdorp/Den Haag, 27-09-2006 o Politie Hollands Midden brengt samen met buurkorps Politie Haaglanden tijdens het tv-programma 'Team West' van RTV West op woensdag 27 september 2006 de volgende zaken onder de aandacht:

Inbraak in een woning in Gouda

Op 28 augustus 2006 verlaat een bewoner kort na middernacht zijn flatwoning aan de Wiboutstraat in Gouda. De flats aan de Wiboutstraat staan in de steigers, omdat er groot onderhoud aan wordt gepleegd. Wanneer de bewoner 's middags thuiskomt blijkt er te zijn ingebroken. Omdat de man hier al bang voor was, had hij zijn webcam aangesloten in de woonkamer. Hierop ziet u de mannen de inbraak plegen. Wie kent deze daders?

Wisseltruc bij pinautomaat

In Leiden is een aantal mensen het slachtoffer geworden van een wisseltruc bij een pinautomaat. De daders kijken mee naar de pincode van het slachtoffer, laten vervolgens een bankblijet vallen en wijzen daar het slachtoffer op. Wanneer deze nietsvermoedend het bankbiljet wil oprapen, laten zij hun pas in de automaat zitten. Wanneer het slachtoffer bukt, wordt de pas verwisseld. Kort daarop wordt de rekening van het slachtoffer leeggehaald. Tijdens de uitzending laten we twee foto's van daders zien, die deze truc hebben gepleegd. De kwaliteit van de foto's zijn helaas niet al te best, maar mogelijk dat een kijker de dader(s) herkent.

Onderwerpen van Haaglanden Haaglanden besteed aandacht aan een beroving van een bejaarde vrouw in Naaldwijk en een beroving in een café in Den Haag.

Het regionale tv-programma Team West is iedere woensdag te zien op RTV west om 17.25, 19.30, en 21.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald.

Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed bekijken, kijkt u dan op de website van Team West waar u de opname van de uitzending kunt downloaden. De opnames blijven nog de hele week na de uitzending op deze website staan.

Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Haaglanden, Politie Hollands Midden, het Openbaar Ministerie en RTV West.