Afslanken door middel van Natuurgeneeskunde

Perfektline.nl

Persbericht

Leuven, 27 september 2006

Natuurarts ontwikkelt afslankingsmethode gebaseerd op de principes van de Natuurgeneeskunde

Een Individuele methode op maat

De bestaande veelgebruikte methodes zijn gebaseerd op het drastisch beperken van koolhydraten, proteïnen en/of vetten. Over het algemeen worden deze systemen ondersteund met een uitgebreide reeks voedingsattributen, een hele afslankindustrie met shakes, en speciaal ontwikkelde voeding. Mensen die natuurlijk en gezond willen eten en zich daarbij wenden tot de natuurgeneeskunde om hun evenwicht weer in balans te brengen zijn tot nog toe in de kou blijven staan. 'De meeste van die algemene methodes zijn standaard voor iedereen hetzelfde terwijl de oorzaken van een te hoog gewicht bij iedereen weer anders zijn. Daarom vertrekken wij van een individuele vragenlijst die alle factoren in kaart brengt. De klant krijgt een unieke methode met een breed opgezette individuele analyse. Hierop gebaseerd krijgt zij/hij een op maat gesneden voedings, bewegings-, en lifestyle-advies.
Maar er is meer. Ook de zwakke punten in de stofwisseling worden gecorrigeerd en je energetische evenwicht worden weer in balans gebracht. Een persoonlijke coach begeleid je en op de achtergrond kijkt een natuurarts toe. Doe zelf de test op www.perfektline.eu !'

Nieuwe methode gebaseerd op de principes van natuurgeneeskunde en ondersteund met online coaching.

Het nieuwe afslankingsprogramma PerfektLine heeft enkele bijzondere kenmerken. Het gaat hier om een grondig herdacht concept dat vertrekt vanuit een persoonlijke analyse van de deelnemer. Op basis hiervan wordt heel individueel advies op maat van de klant gegeven. Door dit maatwerk, ondersteund door een professionele online coach, worden de deelnemers geholpen om hun verloren evenwicht te herwinnen en te behouden. Het PerfectLine-programma kent geen poeders, pillen en shakes maar beperkt zich tot een gemakkelijk vol te houden natuurlijke voeding ondersteund met plantaardige middelen. Om succes te verzekeren wordt het 12-wekenprogramma opgedeeld in 5 haalbare fasen. Bij aanvang en na elke fase zal de online coach bijsturen waar nodig is met advies dat precies nodig is om een volgende stap te kunnen zetten.. Op www.perfektLine.eu krijg je alle hulp die nodig is om het programma succesvol te doorlopen en je lichaam weer in balans te brengen.

Hoe het werkt?

Iemand die op een natuurlijke manier wil werken aan haar/zijn overgewicht, meldt zich aan bij www.perfektline.eu, vult daar een uitgebreide vragenlijst in en krijgt op basis van die vragenlijst een intensieve, persoonlijke begeleiding bij het aanpakken van zijn/haar overgewicht. Dit alles via een eigen pagina, die middels een wachtwoord alleen voor hem/haar toegankelijk is. Dus alleen de deelnemer en zijn of haar coach kunnen op die deelnemerspagina komen. Vervolgens wordt die deelnemer dan 12 weken lang persoonlijk en professioneel begeleidt in het vinden van de juiste balans. Dat gaat onder meer met behulp van voedings- en bewegingsadviezen, die helemaal zijn toegesneden op zijn of haar persoonlijke evenwicht. En dit alles op een zo natuurlijk mogelijke manier.

Europees Project: Franstalige en Engelstalige versie in het voorjaar

Aangezien PerfektLine een Europese doelstelling heeft zal de site begin 2007 ook in andere talen worden aangemaakt. De eerste vertalingen zullen in het Frans en het Engels zijn.. Wallonië, Frankrijk, alsook andere Europese landen zullen zo gebruik kunnen maken van deze universele methode die het goede van veel methodes in zich verenigt maar die ook verder durft gaan in de vorm van sterk gepersonaliseerd advies. Waar je ook op reis bent, overal ter wereld kan je het programma verder afwerken.

Interview met dr. Marcel Verheyen, ontwikkelaar en natuurarts

Dr Marcel Verheyen is al meer dan 25 jaar praktiserend natuurarts en homeopaat. Jarenlang heeft hij met Alfred Vogel medicijnen ontwikkeld en was hij tegelijk vele jaren medisch redacteur. Dit alles, gecombineerd mat een intensieve praktijkervaring brengt hij samen in deze individuele afslankingsmethode.
Je kan dokter Marcel Verheyen bellen voor een interview op 0032 475 645049

Meer info op PerfektLine.nl PerfektLine.eu
Communicatie Jan Driesen tel. 0032 495 29 99 10
Adres: Slangenstraat 52 3210 B-Linden
driesen.jan@telenet.be