Gemeente Vlaardingen


Wat is de Staat van onze gemeente?
27 september 2006
Logo Staat van Nederland De Gemeente Vlaardingen vraagt om uw oordeel. Twaalfhonderd inwoners krijgen vandaag of morgen een vragenlijst in de bus.
De resultaten worden o.a. verwerkt op de website watdoetjegemeente.nl.

Hoe denkt u over uw woonomgeving? Wat is uw oordeel over het gemeentebestuur? Wat vindt u van de gemeentelijke regels? Wat vindt u van de dienstverlening aan onze gemeentelijke loketten? Het Vlaardingse gemeentebestuur vindt het belangrijk om te weten wat u van onze gemeente vindt. Wij houden graag rekening met uw mening!

Enquête
Twaalfhonderd willekeurig gekozen inwoners van Vlaardingen krijgen een enquête, een vragenlijst over deze gemeente, thuis.

U kunt op deze manier uw mening geven over een aantal aspecten van de gemeente. Als een groot aantal inwoners dit doet, kunnen wij op hoofdlijnen 'de Staat' van onze gemeente aangeven. Dus laat weten hoe volgens u de gemeente er op dit moment voorstaat!

Niet alleen in Vlaardingen
De vragenlijst 'De Staat van de Gemeente' wordt niet alleen in Vlaardingen aan inwoners voorgelegd. Heel veel gemeenten vragen hun burgers op dit moment om hun mening.

Op die manier kunnen de gemeenten hun 'prestaties' onderling vergelijken. U kunt dit volgen op de website watdoetjegemeente.nl (zie rechterkolom), waarop de Gemeente Vlaardingen nu nog ontbreekt.

Niets ontvangen?
Niet iedereen ontvangt een vragenlijst thuis. Wilt u toch meedoen? Tijdens een bezoek aan de publieksbalie in het stadhuis kunt u ook een enquête invullen. Deze gaat over de dienstverlening aan onze loketten.