Gemeente Harlingen

Harlingen 27 september in het teken van de verkeersveiligheid 14-8-2006
Op woensdag 27 september 2006 wordt er in Harlingen autorijvaardigheidsdag voor senioren georganiseerd. Aanleidingen om deze dag te organiseren zijn het steeds drukker toenemende en gejaagde autoverkeer, de veranderende rijstijl en de nieuwe verkeersborden en de veranderende strepen op het wegdek. Maar niet alleen zijn de dingen in het verkeer veranderd, maar ook bij de automobilist zelf denkende aan het waarnemingsvermogen, de reactiesnelheid en het concentratievermogen.
Deze rijvaardigheidsdag bestaat uit drie onderdelen: theorie, een praktijkrit en een informatiemarkt op het gebied van verkeersveiligheid. Voor alle duidelijkheid, deze dag heeft geen gevolgen voor uw rijbewijs!
Deze dag wordt georganiseerd door de gemeente Harlingen, de Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid Noardwest Fryslân die de Wet Voorzieningen gehandicapten (WVG) uitvoert, 3VO, de Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV), Unu en de gemeente Harlingen In verband met de organisatie willen wij graag ruim van te voren weten wie er aan deze rijvaardigheidsdag meedoen. Omdat een goede beheersing van uw voertuig en een degelijke rijvaardigheid in het verkeer van groot belang is voor ieders veiligheid vragen wij u met klem mee te doen aan deze dag. Er zijn aan deze dag geen kosten verbonden. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij Rudolf Botma, opbouwwerker/ ouderenwerker gemeente Harlingen
Telefoon: 0517-239584, e-mail: r.botma@st-rondeel.nl.