Talpa Nederland


Laren, 19 September 2006

WINSTON POST SPEELT IN 'LOTTE'

De populaire acteur Winston Post speelt een gastrol in Lotte, de serie die dagelijks om 19.30 uur te zien is bij Talpa. Van woensdag 27 september tot en met 10 oktober is hij gedurende tien afleveringen te zien in de rol van Peter Groeneveld.

Peter is de zoon van Ineke, de assistente van de briljante ontwerper Hugo Lombardi. Peter is een verlegen jongen, die niet zo goed weet hoe hij een afspraak met een meisje moet maken. Ineke koppelt Peter aan Lotte. Ze hebben een afspraakje in een romantische omgeving en dan laat Peter zien dat hij lang niet zo verlegen is als iedereen wel denkt.

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn het televisiestation Talpa en de Nederlandse radiodivisie Talpa Radio met Radio 538, Radio 10 Gold, Juize.FM en het platform Radio Digitaal. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek en voor de ontwikkeling van content, onder meer voor televisie. Talpa Producties en Talpa Digital zijn de twee jongste bedrijfsonderdelen. Talpa Producties maakt verschillende programma's die voor de eigen tv-zender zijn ontwikkeld. Talpa Digital werkt aan nieuwe internet- en mobiele platformen naast radio en TV. Tevens ontwikkelt Talpa Digital crossmediale formats en worden bestaande formats met nieuwe toepassingen verrijkt.
---