DPA Flex


27 september

DPA Flex brengt definitief geen bod uit op DNC

De directie van DPA Flex wil met dit persbericht kenbaar maken dat het voornemen om een bod uit te brengen op De Nederlanden Compagnie (DNC) definitief van de baan is. Op 7 september jl. heeft DPA Flex een persbericht laten uitgaan waarin wordt toegelicht dat de Raad van Commissarissen van DPA Flex heeft besloten geen goedkeuring te verlenen aan de voorgenomen overname van DNC.

De groeistrategie van DPA Flex, zoals die voor de plannen rondom de overname van DNC al was ingezet, wordt gecontinueerd. De gewenste groei moet zowel op autonome wijze als door middel van acquisities tot stand komen. In lijn met de groeistrategie heeft de huidige directie in overleg met de zittende Raad van Commissarissen besloten de directie uit te breiden met een nieuwe, nog aan te stellen CFO.

De recent ontstane plaats in de Raad van Commissarissen wordt zo spoedig mogelijk ingevuld.

Peter Smit, CEO van DPA Flex Group NV: "Om de tumultueuze periode snel achter ons te laten is het noodzakelijk zoveel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Het bestuur van DPA Flex, directie en RvC, staat achter het genomen besluit. Met de beoogde uitbreiding van de directie verwacht ik snel een vervolg te kunnen geven aan het ingeslagen groeipad."