Politieberichten Rijn&Venen, 09.30 uur

Utrecht, 27-09-2006

Verkeerscontrole

ABCOUDE- Op dinsdagochtend werd in het kader van het project 'Wij gaan weer naar school' een controle gehouden van 08.25 uur tot 09.00 uur. Deze controle werd gehouden op de Broekzijdselaan en het Dokter van Doornplein. Er werd specifiek gelet op het parkeren op het voetpad ter hoogte van de scholen en of kinderen goed vast zaten in een kinderbeveiligingsmiddel. 1 Bekeuring werd uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel.

Vervelende dronkaard

WOERDEN- Op dinsdagavond werd een lastige man aangehouden. Omstreeks 18.00 uur kreeg de politie de melding dat een lastige man aanwezig was op de Wagenstraat. De man was duidelijk onder invloed en schreeuwde de hele buurt bij elkaar en had ruzie met andere man. De 51-jarige man (woonplaats onbekend) werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hier kreeg hij een bekeuring voor openbare dronkenschap.

Geslotenverklaring

LINSCHOTEN- Op dinsdagmiddag werd van 16.30 tot 17.45 uur gecontroleerd op de Lagekade. Hier kreeg 1 bestuurder een bekeuring omdat hij de geslotenverklaring negeerde.