Politiebericht Eemland zuid, 10.30 uur

Utrecht, 27-09-2006

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 04.30 uur werd de 49-jarige man uit Amersfoort gecontroleerd op de Van Asch van Wijckstraat. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 670 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Rijden op gestolen fiets

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd een fietsendief aangehouden. Omstreeks 16.50 uur werd de 20-jarige man uit Amersfoort gecontroleerd op de Liendertseweg. De man bleek te zitten op een gestolen fiets en hij werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Op dinsdagochtend werd een fietsendief aangehouden. Omstreeks 10.45 uur zag een agent op zijn mountainbike een 25-jarige man uit Amersfoort rijden op een damesfiets. Na controle bleek dat deze fiets al gestolen te boek stond. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Controle na klachten

LEUSDEN- Op dinsdag werd van11.30 uur tot 12.30 uur een verkeerscontrole gehouden op de Groene Zoom. Deze controle werd gehouden vanwege klachten van werklui die daar werkzaam zijn. In totaal werden 150 voertuigen gecontroleerd en hiervan reden er acht te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg hier 65 kilometer per uur.