Politie Limburg-Zuid


1. Limburg Zuid

2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van ( John Clermonts
Onderwerp ( persbericht
Datum ( woensdag 27 september 2006
Opmerkingen ( geen

Geleen; jongentje onzedelijk betast

Gistermiddag, dinsdag 26 september, werd in Geleen een 5-jarig jongentje door een man in de struiken gelokt en onzedelijk betast. De politie zoekt getuigen. De moeder van het slachtoffertje zag haar zoontje omstreeks 16.30 uur niet meer voor de woning aan de Parklaan op straat spelen. Zij zag hem uiteindelijk bij het struikgewas op de parkeerplaats van het sportcentrum Laco-Glanerbrook. Er stond een man bij de jongen. Toen de vrouw op haar zoontje riep zag zij de man direct op zijn bromfiets stappen en daarmee wegrijden. Een toevallig passerende fietser was getuige van dit voorval en reed de man achterna. Naar later bleek heeft de verdachte het jongentje onzedelijk betast.

De verdachte heeft het volgende signalement: een blanke man van 35-40 jaar met een normaal postuur. Hij had een rond gezicht met een snor en kort donker haar. Hij droeg een groene jas en de brommer was groen/zwart van kleur.

De politie wil graag in contact komen met de genoemde fietser en andere mensen die mogelijk getuige zijn geweest of anderszins informatie kunnen geven. Men kan bellen met de recherche van Sittard via het nummer: 0900 - 8844. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


---- --