Ingezonden persbericht


Onderwerp: Avensus sluit eerste helft 2006 af met dubbele groeicijfers

Onze referentie: B-060926-DTI-1040-1.1
Datum: dinsdag 26 september 2006

Avensus sluit eerste helft 2006 af met dubbele groeicijfers

De financiële resultaten van ICT specialist Avensus zijn in de eerste helft van 2006 fors toegenomen in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. De omzet nam toe met 45% en het bedrijfsresultaat groeide met 60%. De vooruitzichten voor geheel 2006 zijn onveranderd optimistisch.

"We zijn zeer ingenomen met deze resultaten," zegt Rob van Straten, general manager van Avensus. "Vooral als je bedenkt dat we in deze periode ook de integratie van Centior hebben uitgevoerd en een aantal programma's hebben gerealiseerd om onze onderneming te versterken, onder meer de invoering van een ander CRM-pakket, een vernieuwde ICT infrastructuur en een nieuw stelsel van geharmoniseerde arbeidsvoorwaarden. Mede hierdoor is Avensus goed voorbereid op verdere groei."

De marktvraag ontwikkelt zich goed binnen de segmenten waar Avensus actief in is. De krapte op de arbeidsmarkt limiteert echter de mogelijkheden voor autonome groei. Avensus slaagt er goed in om het verloop van technische specialisten op te vangen door succesvolle werving en selectie zodat per saldo het personeelsbestand groeit maar wel iets achter loopt op de planning.

In de resterende maanden van 2006 zal Avensus de focus leggen op het invullen van de marktvraag door het aanbieden van professionele ICT technologie en diensten en het versterken van de organisatie door middel van een wervingscampagne.

Over Avensus
Toegang tot applicaties en informatie, communicatie tussen en met mensen en beveiliging en continuïteit. Dát is het ICT vakgebied van Avensus. Met innovatieve technologie, deskundig advies en consultancy, vlekkeloze implementatie en maximale service.

Avensus levert diensten voor alle fasen van het ICT proces van onze klanten: Beleid, Ontwerp, Implementatie en Beheer.
Beleid en ontwerp van ICT wordt door de consultants van Avensus `vendor- onafhankelijk' uitgevoerd. De dienstverlening rondom implementatie en beheer combineren we met technologie van toonaangevende leveranciers zoals Microsoft, Citrix, Cisco, Symantec, EMC, Riverbed, Radware, Aruba, Thales, ActivIdentity en Juniper.

Zowel middelgrote als grote organisaties voelen zich aangesproken door de expertise en werkwijze van Avensus. We beschikken dan ook over een aansprekende referentielijst. Avensus is een groeiend en gezond bedrijf met ca. 100 medewerkers en vestigingen in Utrecht (hoofdkantoor), Delft en Zwolle. Meer informatie op www.avensus.nl.

VESTIGINGEN: AMPÈRESTRAAT 15, 8013 PT ZWOLLE · OLOF PALMESTRAAT 6, 2616 LM DELFT · SAVANNAHWEG 71, 3542 AW UTRECHT

AVENSUS NEDERLAND B.V. STAAT INGESCHREVEN BIJ KVK TE ZWOLLE NR. 05068877

Savannahweg 71 TEL +31 (0) 30 238 78 28 Postbus 40296 FAX +31 (0) 30 238 75 76 3504 AB Utrecht www .avensus.nl


---- --