Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 27 september t/m vrijdag 6 oktober 2006

Woensdag 27 september

15.30 uur
Wethouder Van Daalen opent 'De Hof', een woonvoorziening in de wijk Vathorst, voor mensen met een autisme spectrum stoornis. Locatie: De Hof, Vuursteenberg 70-78 te Amersfoort.

20.15 uur
Het college ontvangt zijn gasten tijdens het 'Amersfoort Diner', georganiseerd door de Stichting Amersfoort Prominent. Locatie: Armando Museum, Langegracht 36 te Amersfoort.

Donderdag 28 september
10.00 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij de viering van het éénjarig bestaan van Senioren Trefpunt Bergkwartier. Locatie: De Amerberg, Anna Paulownalaan 17 te Amersfoort.

16.30 uur
Wethouder Van 't Veld slaat de 1e paal voor het Kantorencomplex 'Podium'. Locatie: Bouwterrein Vathorst langs A28/A1.

19.30 uur
Wethouder Kruyt labelt tijdens koopavond verkeerd geparkeerde fietsen in het kader van 'Veilig op Straat'. Locatie: Winkelgebied binnenstad te Amersfoort.

Vrijdag 29 september

16.30 uur
Wethouder Eerdmans verricht de heropening van bibliotheek Kruiskamp/Koppel. Locatie: Bibliotheek Kruiskamp/Koppel, Neptunusplein 68 (gebouw De Drietand) te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Kruyt woont de première van de voorstelling "Thomas naar het boek van alle dagen" van Xynix Opera bij. Locatie: Theater de Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort.

Zaterdag 30 september

13.00 uur
Wethouder Van 't Veld opent 'De Dissel'.
Locatie: De Dissel, Van Tuijlstraat 36 te Hooglanderveen.

17.00 uur
Wethouder Van Daalen biedt een cadeau aan aan het zojuist geopende dorpshuis De Dissel. Locatie: De Dissel, Van Tuijlstraat 36 te Hooglanderveen.

maandag 2 oktober 2006
08.30 uur
Wethouder Luchtenveld is samen met gedeputeerde Mik aanwezig bij de uitbreiding van de dienstregeling van de Stadsdienst Amersfoort. Locatie: Busstation, Stationsplein te Amersfoort.

11.00 uur
Wethouder Eerdmans verzorgt een gastles in het kader van de 'Dag van Respect'. De wethouder zal vanuit haar achtergrond spreken over het thema 'respect'. Locatie: Openbare Basisschool De Border, Watersteeg 87 te Amersfoort.

15.30 uur
Wethouder Van 't Veld onthult het eerste bijzondere bouwbord van de aansluiting van Vathorst en Corlaer op de A28. Locatie: inrit werkterrein in de bocht met de Arkemheenweg te Amersfoort.

Woensdag 4 oktober

14.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de lancering van NICIS, Netherlands Institute for City Innovation Studies. NICIS werkt samen met het Kenniscentrum Grote Steden en levert kennis om grootstedelijke problemen op te lossen. Locatie: Het Museon in Den Haag.

16.00 uur
Wethouder Eerdmans verricht op deze 'Dag van de Stage' de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst op het gebied van Leren & Werken. Locatie: Dierenpark Amersfoort, Barchmann Wuytierslaan te Amersfoort.

Donderdag 5 oktober

15.00 uur
Wethouder Eerdmans plaatst samen met bewoners, bloembakken op de Graaf Janlaan. Locatie: Graaf Janlaan te Amersfoort.


---- --