Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Schakel draadloos tussen twee computers

De Switch2 voor PC van Belkin maakt het delen van computers gemakkelijker

Schiphol-Rijk 27 september 2006 â¤* Steeds meer mensen willen met het grote beeldscherm, het toetsenbord en de muis van de thuiscomputer op hun laptop werken. Met Belkins 2-poorts Switch2 voor PC met draadloze afstandbediening kunnen gebruikers thuis of op het werk een tweede computer aansluiten zonder voortdurend kabels te moeten ontkoppelen en aansluiten. De Switch2 voor PC is een stijlvolle afstandbediening voor op het bureau waarmee gebruikers kunnen wisselen van computer terwijl ze op één monitor, toetsenbord en muis door kunnen werken. De draadloze afstandbediening werkt tot op een afstand van 3 meter. Hierdoor blijft het bureaublad vrij van de vele kabels.

Als op het knopje wordt gedrukt geeft de ingebouwde tweekleurige LED-display duidelijk weer welke computer op dat moment wordt gebruikt. De Switch2 voor PC ondersteunt alle Mac-toetsenbordfunctionaliteiten, waardoor het een goede oplossing is voor de combinatie van PC en Mac laptops en desktopcomputers.

Voordelen

* Eenvoudig schakelen tussen computers met een draadloze afstandbediening
* Ingebouwde kabels voor aansluiting van twee computers
* Volledige ondersteuning van alle Mac-toetsenbordfunctionaliteiten
* Tweekleurige LED geeft aan welke computer wordt gebruikt

Prijzen en beschikbaarheid
Wireless Switch2 voor PC F1DG102Wea ¤ 100,95

Bekijk het product op http://images#belkin#com/cgi-bin/ImageFolio31/imageFolio#cgi?search=F1DG102W&bool=and

Over Belkin
Belkin - (www.belkin.nl) - biedt een uitgebreide productenmix voor een naadloze integratie van elektronica voor thuis, in de auto of onderweg. Belkin, opgericht in 1983, is een private onderneming en is toonaangevend marktleider op het gebied van connectiviteitsoplossingen en accessoires voor iPod, computers en meer. Wij leveren uitgebreide oplossingen voor netwerken, home-entertainmentsystemen - met de PureAV-kabels, voedings- en digitale draadloze accessoires - en veel meer categorieën.

Door de enorme groei is Belkin wereldwijd aanwezig. Naast het hoofdkantoor in Los Angeles heeft Belkin ook kantoren in Asia Pacific. Belkins Europese hoofdkantoor is gevestigd in Engeland, met kantoren in Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, Zweden en Dubai (de Verenigde Arabische Emiraten) om de regionale markten te bedienen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Belkin BV
Sandy de Roos
Tel. +31 (0)20 654 7329
sandyr@belkin.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met: LEWIS Communications
Marisa Pumares
Tel. +31 (0)40 235 46 00
marisap@lewispr.com