Ingezonden persbericht


RES benoemt twee nieuwe Vice Presidents

Kees van Bekkum is Vice President Enterprise Sales EMEA; Jean Pierre van Tiggelen is Vice President Operations

's-Hertogenbosch, 27 september 2006 - RES, vooraanstaand leverancier van innovatieve softwareoplossingen voor het beheer en onderhoud van Windows desktop omgevingen, heeft twee nieuwe Vice Presidents benoemd: Kees van Bekkum als Vice President Enterprise Sales EMEA en Jean Pierre van Tiggelen als Vice President Operations. Van Tiggelen zal in zijn functie verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van sales operaties, management tools van bedrijven en voor de controle van de wereldwijde infrastructuur hiervan. Van Bekkum zal zich juist gaan richten op de ontwikkeling van de eigen sales organisatie van RES, naast de reeds bestaande indirect sales.

Van Tiggelen was voor zijn aanstelling bij RES werkzaam als Technical Services Director Benelux bij BMC Software, waar hij verantwoordelijk was voor een team van 35 medewerkers. Voorafgaand hieraan was hij Business Unit Manager Telco & Utilities en Account Manager Telco bij BMC Software.

Ook van Bekkum was in zijn vorige baan werkzaam bij BMC Software, waar hij de rol van Managing Director Benelux vervulde. Daarvoor heeft hij diverse andere functies bekleed bij BMC Software en eerder bij Compuware, Getronics en Trend Group Nederland.

"Wij zijn zeer content met de benoeming van Jean Pierre van Tiggelen en Kees van Bekkum tot Vice Presidents", aldus Hans Middelburg, CEO van RES. "Beiden hebben verschillende senior functies vervuld bij meerdere vooraanstaande IT-bedrijven. We zijn er dan ook van overtuigd dat de twee heren de nieuwe functies bij RES succesvol zullen gaan invullen en, ieder op hun eigen terrein, RES verder zullen helpen richting de toekomst."

Over RES
RES, een Nederlands softwarebedrijf met kantoren in Europa en de USA, is sinds 1999 actief in de IT-markt. RES helpt organisaties IT te ondersteunen, te beheren, te vereenvoudigen en te verantwoorden en richt zich daarbij op iedere organisatie die haar productiviteit wil verhogen, ongeacht branche of omvang. De benadering van RES is compleet, flexibel en solide. RES bedient de markt met twee toonaangevende softwareoplossingen die uniform beheer en onderhoud van Microsoft® Windows® omgevingen mogelijk maken: RES PowerFuse en RES Wisdom. Op dit moment maken wereldwijd meer dan 1.000 organisaties, met in totaal 300.000 verkochte licenties, gebruik van RES-oplossingen. Tot de strategische partners van RES behoren onder meer Microsoft, Citrix en VMware. Voor meer informatie over RES kunt u kijken op www.res.eu.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 Public Relations
Liesbeth Kramer
Tel: 0031 (0) 20 530 43 49
E-mail: liesbeth.kramer@text100.nl