Politie Zeeland


---


O-2473-2006 Belgische automobiliste bekeurd in Poortvliet
Op de Van der Slikkeweg in Poortvliet werd woensdag om 11.00 uur een 17-jarige inwoonster van Deurne (B) bekeurd omdat zij in een personenauto reed en niet in het bezit was van een rijbewijs.
Gezien haar rijstijl gaf de politie, die daar ook reed, een stopteken en bleek zij geen rijbewijs te hebben. De vrouw kreeg een boete van driehonderd euro.


O-2474-2006 Aanhoudingen voor brand shoarmazaak Zierikzee
Politie Zeeland heeft vier personen aangehouden die verdacht worden betrokken te zijn geweest bij een brand op 30 maart j.l. in een shoarmazaak in Zierikzee.
Het betreft twee Rotterdammers van 19- en 41 jaar, een 21-jarige man uit Renesse en een 27-jarige man uit Zierikzee. Allen hebben bekend.
Het pand is volledig vernield. Uit onderzoek is gebleken dat de brand opzettelijk is aangestoken. Alle verdachten zitten in voorlopige hechtenis.
De brand op 22 mei is nog in onderzoek.

O-2475-2006 Bromfietser botst op auto
In Kortgene is vanmorgen rond 08.00 uur een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Noord-Beveland in botsing gekomen met een personenauto.
De 16-jarige bromfietser reed over de Oudedijk en verleende op het kruispunt met de Boogerdlaan geen voorrang aan een van rechtskomende personenauto, bestuurd door een 59-jarige man uit dezelfde gemeente. Een 14-jarig meisje die achterop de bromfiets zat, vloog door de lucht en kwam op het wegdek terecht. Zowel het 14-jarige meisje als de 16-jarige jongen werden beiden met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Zij konden vanmiddag het ziekenhuis alweer verlaten. De scooter raakte bij de aanrijding geheel vernield, de auto had schade aan de voorzijde.


---- --