NOVA

27-09-2006

Trafigura wist van chemisch afval
Politie en justitie houden zich nog volop bezig met het schip dat een ramp veroorzaakte in Ivoorkust. NOVA wist de hand te leggen op het faxverkeer tussen Trafigura, eigenaar van de giftige lading van het schip Probo Koala, en afvalverwerker Societé Tommy. Daaruit blijkt dat Trafigura wist dat het niet om scheepsafval, maar om chemisch afval ging.

Arnhemse rechtenstudente wereldberoemd
De Arnhemse Lai Ying Wang is studente, bedient in een restaurant en wordt door miljoenen mensen bekeken. Bij een optreden in een televisieshow in Hong Kong vestigt ze meteen wereldfaam. Honderden miljoenen mensen kijken naar Wang en verkiezen haar tijdens het Chinese songfestival tot beste zangeres. Ze is enorm populair omdat ze als Chinese uit het Westen net wat verder durft te gaan.

Den Haag Vandaag: algemene beschouwingen
Felle debatten tussen oppositie- en regeringspartijen vandaag tijdens de algemene beschouwingen. Voor de politieke leiders staat er met de verkiezingen in zicht veel op het spel. Den Haag Vandaag over de vraag wie van de politieke kopstukken het er het beste vanaf heeft gebracht.

Presentatie: Clairy Polak

(Onderwerpen onder voorbehoud)

NB. Door een technische storing staat de uitzending van gisteren pas om 17:00 uur online. Hiervoor onze excuses.


----------

NOVA / Den Haag Vandaag
Nederland 2
Ma t/m do: 22.30-23.02
Vrijdag: 22.30-23.10
Zaterdag: 22.12-22.33
Herhaling na middernacht


----------