Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Windows Vista workshopgids met officiële Vista installatie DVD verschenen

Haarlem, woensdag 27 september 2006

Vanaf donderdag 28 september is bij 2500 tijdschriftverkooppunten in Nederland en België de Windows Vista workshopgids verkrijgbaar. Meegeleverd met deze workshopgids wordt een door Microsoft zélf geproduceerde, 100% officiële Windows Vista installatie DVD. De workshopgids en DVD worden exclusief in Nederland en België uitgegeven en gedistribueerd door V&A Partners In Media, uitgever van onder meer het computertijdschrift PC Oplossingen.

De Windows Vista workshopgids bevat uitgebreide informatie over werken met het nieuwe Windows-besturingssyteem, de redenen om Windows Vista aan te schaffen, een stap-voor-stap uitleg over de benodigde voorbereiding met betrekking tot het installeren, het daadwerkelijke installatieproces en een groot aantal tips & trucs voor het werken met deze opvolger van Windows XP.

Het voordeel van de installatie DVD, met daarop een volledig werkende versie van Windows Vista, uit zich in het feit dat de gebruiker zonder downloaden meteen aan de slag kan. Microsoft heeft aangekondigd begin volgend jaar de commerciële release van Windows Vista in verschillende versies op de markt te brengen. De bij de workgids meegeleverde Windows Vista installatie-DVD bevat de zogeheten 'Release Candidate 1' van de meest complete versie van Windows Vista. Zo u wilt de 'Ultimate Edition' met daarin 'All Options'! Windows Vista RC1 is vanaf DVD te installeren met behulp van een bij Microsoft gratis op te vragen productsleutel.

Vincent Half, uitgever van de gids: 'De workshopgids en de installatie-DVD bieden de consument de gelegenheid om de uitstekende mogelijkheden van Windows Vista nu al te verkennen. Microsoft heeft Windows Vista echt voor een heel breed publiek aantrekkelijk gemaakt, want ook als je dit nieuwe besturingssysteem installeert op een modale PC, dan kom je al een heel eind en kun je vandaag experimenteren met de technieken van morgen!'

'Windows Vista, neem de voorsprong' is 52 pagina's dik en kost ¤ 9,95. Nederland en België behoren bij de eerste landen ter wereld waar de DVD verspreidt wordt.

Noot (