Politie Zeeland


---


O-2476-2006 Automobilist let even niet op
Op de noordbaan van de A58 ter hoogte van Waarde is vanmiddag een 44-jarige Middelburgse automobilist achterop zijn voorganger gereden.
Rond 17.45 uur reed de automobilist achterop de oplegger van een vrachtwagen, bestuurd door een 41-jarige man uit Lochem.

De personenauto liep hierbij flinke schade op aan de voorzijde, de oplegger had geen zichtbare schade. De 44-jarige man had naar zijn zeggen even niet goed opgelet.

W-2477-2006 Politie zoekt getuigen aanrijding scooters
De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over een aanrijding tussen twee scooters, vanmiddag rond 16.15 uur op het fietspad van de N57/Leliƫndaalseweg te Middelburg.
Een 17-jarige jongen uit de gemeente Noord-Beveland reed als laatste van een groepje van drie scooters over het fietspad richting Sint-Laurens.
Vermoedelijk heeft hij een fietser willen inhalen waarna hij in botsing kwam met een tegemoetkomende scooter. De 17-jarige jongen kwam hierbij ten val, hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De andere scooter, vermoedelijk een rood/witte Peugeot, is doorgereden. Deze scooter heeft waarschijnlijk geen schade. De politie is nu op zoek naar de fietser en de onbekende bromfietser. Ook eventuele getuigen van de aanrijding kunnen zich melden via 0900-8844.

W-2478-2006 Tas weg na smoesje
Twee bewoners van de Briandlaan in Middelburg zijn woensdagmiddag het slachtoffer geworden van een babbeltruc.
Rond 17.00 uur belden twee ca. 17 jarige jongens aan bij een woning met een smoesje dat ze geld aan het inzamelen waren voor een goed doel. Toen de bewoonster haar woning inliep, gingen de jongens haar achterna. Na vertrek bleek haar tas te zijn verdwenen. Een half uur later belden de jongens met dezelfde smoes aan bij een andere bewoner in de straat. Na vertrek bleek er een potje uit een kast te zijn verdwenen. Dit werd compleet met inhoud buiten teruggevonden.

---- --