Ingezonden persbericht


Amersfoort, 28 september 2006

Frost & Sullivan 2006 Market Leadership prijs voor VBrick

VBrick is door Frost en Sullivan beloond met de "2006 Market Leadership" prijs voor hun leiderschap in de wereld voor video encoders in de zakelijke markt. De Frost en Sullivan prijs is een erkenning voor Vbrick 's constante groei, product innovatie en het meer dan 40% markt aandeel in de zakelijke markt.

Deze prijs is mede gegeven voor het leveren door VBrick van krachtige en betrouwbare digitale video producten die zeer gemakkelijk in het gebruik zijn. Organisaties kunnen vertrouwen op de Vbrick apparatuur voor een grote variatie van toepassingen zoals het streamen van live en opgeslagen video voor trainings doeleinden naar de desktop PC's maar ook voor video bewaking en beveiligings toepassingen voor proces monitoring.

Frost en Sullivan geeft deze prijs jaarlijks aan bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van technische innovatie, in het anticiperen op markt ontwikkelingen, verwachte groei, markt aandeel, onderzoek naar nieuwe technieken en markten en dat voor allerlei segmenten zoals overheid, industrie, onderwijs, bewaking en beveiligingssector en de zakelijke markt.

Dit is het tweede achtereen volgende jaar dat Frost en Sullivan een prijs geeft aan VBrick. In 2005 kreeg VBrick de prijs voor "Excellence in Technology in de Video over IP Technology Market"

Tot de klanten van Vbrick behoren o.a. Shell, de Amerikaanse overheid, vele universiteiten maar ook in Nederland worden de Vbrick encoders gebruikt bij de omroep, Surfnet, vele banken, Philips, KPN, Volker Wessel, meerdere universiteiten en academische ziekenhuizen etc,

VBrick wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Inside Technlogy BV te Amersfoort

Einde bericht

Wilt u aanvullende informatie over dit artikel neem dan even kontakt op met:

R.G.A.C. Schothorst

Inside Technology BV

Fortranweg7
3821 BK Amersfoort
tel: 033-4558524
fax : 033-4558310
Internet: http://www.inside.nl
E-mail: info@inside.nl


---- --