Ingezonden persbericht

PERSBERICHT/ PERSUITNODIGING

17 september, Utrecht

Afsluitende actie 'Pesos por Morelia' ten bate van SOS- Kinderdorpen met groots kinderfeest en Hans van Breukelen

Op woensdag 27 september aanstaande zal oud profvoetballer en voetbalinternational Hans van Breukelen, ambassadeur van SOS-Kinderdorpen, in Popocatepetl Eindhoven de cheque in ontvangst nemen met de opbrengst van de actie 'Pesos por Morelia'.
Voorafgaande aan deze overhandiging zal in samenwerking met SOS-Kinderdorpen een groots kinderfeest worden georganiseerd. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen 's-middags deelnemen aan diverse kinderactiviteiten en 's-avonds gratis Mexicaans eten.

Pesos por Morelia
Het Mexicaanse Café Restaurant Popocatepetl met vestigingen in zeven steden heeft de afgelopen maanden met de actie 'Pesos por Morelia', voor de bouw van een nieuw dorp in Morelia, Mexico dit project van SOS-Kinderdorpen bij hun gasten onder de aandacht gebracht. Via affiches in de restaurants en een actiekaart bij de rekening zijn duizenden gasten op de hoogte gebracht van het project en is hiermee de naamsbekendheid van SOS-Kinderdorpen en hun activiteiten vergroot. Daarnaast kon men als gast direct een bijdrage leveren door geld te deponeren in een speciaal naast de kassa opgesteld collectebus van SOS-Kinderdorpen. De totale opbrengst van deze actie zal woensdagavond 27 september via een cheque aan Hans van Breukelen, ambassadeur van SOS Kinderdorpen, worden overhandigd.

Fiësta del Niño
In samenwerking met SOS-Kinderdorpen wordt op deze dag een Fiësta del Niño georganiseerd. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen deze middag meedoen aan een heuse tekenwedstrijd, Mexicaanse hapjes of Mexicaanse cocktails maken, Mexicaanse slingers maken of een cursus Bediening doen welke zij dezelfde avond nog in de praktijk kunnen brengen. Want 's avonds kunnen kinderen tot en met 12 jaar gratis eten samen met hun ouders, opa, oma, tante, oom, buurman, buurvrouw, de meester of de juf, (maximaal 2 kinderen per volwassene).
Aanmelden voor de middag en reserveren voor de avond is verplicht bij Debuut op telefoonnummer 030 - 232 89 08 op kantoordagen tussen 14.00 en 17.00 uur.

Locatie
:
Popocatepetl Keizersgracht 18 (t.o. Euro Cinema), Eindhoven
Datum
:
Woensdag 27 september 2006
Tijd
:
14.30 - 16.30 uur - kindermiddag
17.00 - 19.30 uur - gratis eten voor kinderen tot en met 12 jaar
18.00 - 19.00 uur - chequeoverhandiging aan Hans van Breukelen

Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn.