Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

26-09-2006
Tevredenheidsonderzoek onder Wvg- en Wwb-cliënten

Het team Sociale Zaken van de gemeente Eersel wil graag weten hoe tevreden de cliënten zijn over de Wet voorzieningen gehandicapten (Wvg) en de Wet werk en bijstand (Wwb). Daarom zijn zij een onderzoek gestart naar de tevredenheid van cliënten over de voorzieningen, de procedure en de dienstverlening.

Het onderzoek vindt plaats in samenwerking met de andere vier Kempengemeenten: Bergeijk, Bladel, Oirschot en Reusel-de-Mierden. Dit biedt het voordeel, dat de tevredenheid vergeleken kan worden met die van de cliënten in de andere gemeenten.

Heeft u als Wvg- of Wwb-cliënt een vragenlijst thuisgestuurd gekregen? Dan is uw naam willekeurig getrokken uit het bestand van de gemeente.

Wij verzekeren u dat uw antwoorden vertrouwelijk worden behandeld. Het invullen of juist niet invullen van de vragenlijst heeft vanzelfsprekend geen gevolgen voor uw voorziening of uitkering. Uw adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van de vragenlijst en zullen nergens terug te vinden zijn. In de gemeenterubriek van De Hint wordt u geïnformeerd over de uitkomsten van het onderzoek.

Wij hopen dat zoveel mogelijk cliënten meedoen aan het onderzoek. Dankzij uw ervaringen en uw mening kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u via mevrouw M. Stekelenburg van het team Sociale Zaken, contact met ons opnemen. Mevrouw Stekelenburg is bereikbaar op donderdagen van 13.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 0497-531369.