Gemeente Helden

Uitvoering project Groot onderhoud wegen 2006

Wegenbouwbedrijf Janssen de Jong uit Horst is na de bouwvakvakantie verder gegaan met de uitvoering van het project Groot onderhoud wegen 2006. Deze week en ook volgende week worden op diverse wegvakken asfaltwerkzaamheden uitgevoerd.

In de bermen van de Melkweg en Belgenhoek worden nog enkele bermverzwaringen aangebracht waardoor de veiligheid van de weggebruikers verbeterd wordt.

In het kader van de uitvoering van het project Aanbrengen 60 km. zonering buitengebied Helden worden op de Baarloseweg en Heibloemseweg enkele asfaltdrempels aangebracht om zodoende de verplichte snelheid af te dwingen.

Een stratenmakerbedrijf start met het aanpassen van de bestaande drempels. De meeste werkzaamheden bestaan uit het aanpassen van de bestaande taluds waardoor de inrichting van deze drempels voldoen aan de landelijke normen. In 2006 worden de drempels gelegen in de omgeving van uitbreidingsplan OnderseVeld aangepast.

Aanwonende en aanliggende bedrijven worden ruime tijd van te voren door het wegenbouwbedrijf schriftelijk geïnformeerd over de uit te voeren werkzaamheden. Dit om de bereikbaarheid van hun woning c.q. bedrijf goed af te stemmen. Ook wordt in deze brief de desbetreffende contactpersonen vermeld. Hierdoor zal de overlast tot een minimum beperkt worden.

Voor informatie kunt u contact opnemen met projectleider Jac Bouten die bereikbaar is op tel. (077) 306 67 29 of (06) 53 84 17 61.