Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Assen, 27-09-2006

Drempel gemist door mist
DALERPEEL Woensdagmorgen reed omstreeks 08.40 uur een 40-jarige vrouw uit Elim met haar auto over de Steigerwijk. Door de aanwezige mist zag zij te laat dat zij een verkeersdrempel naderde. Door lichte paniek en verkeerd remgedrag raakte zij de controle over haar auto kwijt waarna zij tegen een boom tot stilstand kwam. De ambulance kwam wel ter plaatse maar de ambulancemedewerkers konden de vrouw ter plaatsen helpen voor haar nekklachten. (06183685)

Koperdiefstal levert gevaar op
BEILEN In de nacht van maandag op dinsdag werden deze week van een aantal gebouwen op het GGZ-terrein aan de Altingerweg de koperen bliksemafleiders gestolen. Meer dan honderd meter dik koperdraad wordt vermist. De aangerichte schade is nog niet bekend. (06183662)

Vermiste man uit Coevorden weer terecht
COEVORDEN - De 54-jarige man uit Coevorden, die sinds donderdagmorgen 21 september werd vermist, is sinds dinsdag weer terecht. De man is thuis, om persoonlijke redenen koos hij ervoor enkele dagen er tussenuit te gaan. (181965)

Na 14.00 uur verschijnen vandaag, woensdag 27 september, geen persberichten van Politie Drenthe meer behalve uiteraard in geval van ernstige incidenten en/of calamiteiten. In verband met de afscheidsreceptie van voorlichter Roel Hallink zijn de voorlichters van Politie Drenthe vanmiddag afwezig.

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Bert Peters, tel. 0592 - 36 12 80.