Meer dan 30 gemeentes hebben anti-parkeerpaal aangeschaft

Rhinosystems

Persbericht voor inrichters en beheer van openbare ruimtes.

Meer dan 30 gemeentes hebben anti-parkeerpaal aangeschaft

Onderwerp: De roestige en scheef staande,schade veroorzakende publieksonvriendelijke afzetpalen van staal en beton hebben hun langst tijd gehad!

Rhinosystems Den Haag.

Al meer dan 30 gemeentes hebben de Rhino flexibele afzet paal aangeschaft.

Dit assortiment aan kunststof afzetpalen maakt het mogelijk kosten te besparen op het budget voor onderhoud en vervanging en ondersteunt een publieksvriendelijk en veilig parkeerbeleid. Door de voelbare weerstand voorkomt men kleine aanrijschades. Deze kleine schades zijn een grote ergernis voor de beheerders en de veroorzakers.

Door de unieke materiaal eigenschappen komt deze anti-parkeerpaal na vervorming in zijn originele staat terug. Dit assortiment is duurzaam in gebruik omdat ze bestand zijn tegen urine en weersinvloeden. Het materiaal is oxidatie - en onderhoudsvrij. Enkele modellen zijn uitwisselbaar met huidig aanbod van staal en beton en daardoor kunnen ze onopgemerkt geplaatst worden op locaties waar veel schade wordt gereden. Na aanrijding blijft het straatwerk heel en daardoor behoud men het beoogde straatbeeld.

Dit innovatieve product is een welkome aanvulling op het huidige assortiment aan afzetpalen en draagt bij aan de veiligheid op straat en in openbare ruimtes.

Meer info: info@rhinosystems.nl

Rob Schmit,
Rhinosystems

Tel. +31 (0) 70 393 74 35