Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Gezocht: gestolen driewieler gehandicapte

Apeldoorn, 27-09-2006 o De politie is op zoek naar een witte driewieler van een gehandicapte jongen die is gestolen bij het dagcentrum de Baskuul aan de Casper Fagelstraat. De jongeren die het feit pleegden hebben hem onderweg achtergelaten en daar bleek die niet meer te staan.

De driewieler stond afgelopen weekend geparkeerd in een omheinde tuin van het dagcentrum. Men was vergeten hem binnen te zetten. Jongeren die op het speelplein waren, namen de driewieler mee en hebben hem achtergelaten in het stuk bos dat tussen de Egerlaan en de Winkewijertlaan ligt.

Het gaat om een witte grote, aangepaste driewieler. De driewieler is voorzien van een vaste mand achterop en een zadel waar een heupgordel aan vastzit. Ook heeft de driewieler een voetplateau op de trappers. Op het linkerachterspatbord staat in zwarte letters de naam van de eigenaar geplakt.

De politie heeft in deze zaak nog niet alle verdachten gehoord. Desondanks plaatst de politie toch deze oproep omdat de jongen die de driewieler gebruikt door de diefstal ernstig is gedupeerd. Men kan bellen met 0900 8844.